Απίστευτο…και όμως αληθινό! Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη της showbiz

Απίστευτο…και όμως αληθινό! Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη της showbiz

Και όμως συμβαίνει

«Ό,τι συμβαίνει στο Hollywood μένει στο Hollywood» θα μπορούσαμε να πούμε για όλα αυτά που μαθαίνουμε κατά καιρούς, ευτυχώς όμως αυτό δεν ισχύει. Γιατί ό,τι συμβαίνει στο Hollywood είναι πάντα κι ένα καινούργιο θέμα συζήτησης και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μπορεί βέβαια αρκετές φορές πολλά δημοσιεύματα να είναι μόνο φήμες και τίποτα περισσότερο, όμως όταν μαθαίνονται ειδήσεις σαν τη σημερινή δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Καιρό τώρα ακούγεται πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, με εκείνη όμως να μην παραδέχεται -ούτε να διαψεύδει φυσικά- κάτι τέτοιο. Μάλιστα υπήρξαν φορές που τα κολλητά της ρούχα τόνιζαν την επίπεδη κοιλίτσα της, όμως μην ξεχνάς πως υπάρχει και το photoshop. Πλέον όμως τα αστεία τελείωσαν και αποκλειστικά δημοσιεύματα του TMZ ανέφεραν πως η 25χρονη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ο λόγος για την Cardi B και τον 26χρονο αρραβωνιαστικό της Offset, οι οποίοι σύμφωνα με φήμες σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, μιας και η 25χρονη περιμένει το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως αναμένεται να γεννήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου του 2018.

Η τραγουδίστρια φυσικά δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε αυτά τα τελευταία δημοσιεύματα, ωστόσο αυτό θα είναι κάτι που θα επαληθευτεί σύντομα. Πάντως σύμφωνα με πηγές του κοντινού της περιβάλλοντος, εάν είναι πράγματι έγκυος θα εμφανιστεί κανονικότατα στο φεστιβάλ Coachella που πραγματοποιείται τον Απρίλιο, παρά το γεγονός πως θα βρίσκεται στον έβδομο μήνα της κύησης της. Δεν σκοπεύει να κάνει ό,τι και η Beyonce πέρυσι που δεν εμφανίστηκε λόγω εγκυμοσύνης, θα πάει οτιδήποτε και αν συμβεί.

Η Cardi B είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει μέχρι και την τελευταία μέρα της εγκυμοσύνης της, μιας και πρέπει να ολοκληρώσει το άλμπουμ της. Δεν μπορείς να πεις πάντως, ήταν μια αρκετά απρόσμενη είδηση. Δεν συμφωνείς;

Δες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το αποφασίσαμε: Η οικογένεια Kardashian έχει τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου