Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δηλώνει τρισευτυχισμένος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δηλώνει τρισευτυχισμένος

Η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος

Με τον πιο όμορφο τρόπο μπήκε ο Μάρτιος για τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood και την σύζυγο του, αφού πριν από μία εβδομάδα ακριβώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, καλωσορίζοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το διάσημο ζευγάρι ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία, προσθέτοντας ένα ακόμη μέλος και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Ο Eddie Redmayne και η σύζυγος του, Hannah Bagshawe απέκτησαν έναν γιο και την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού στο Just Jared. O 36χρονος ηθοποιός και η 34 ετών σύζυγος του, ανακοίνωσαν επίσης τον ερχομό του γιού τους, Luke Richard Bagshawe στο The Times, αναφέροντας ότι γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου. Η ανακοίνωση τους μάλιστα υπάρχει και στο Twitter.

Όπως ήδη σου αναφέραμε, αυτό ήταν το δεύτερο παιδί για το διάσημο ζευγάρι, το οποίο έχει μία κόρη, την Iris Mary, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2016. Συγχαρητήρια λοιπόν, στον Eddie Redmayne και την σύζυγό του γι’ αυτά τα υπέροχα νέα. Πλέον περιμένουμε να δούμε την πρώτη του φωτογραφία στα social media, η οποία σίγουρα δεν θα αργήσει να έρθει.

Διάβασε ακόμη:

Ο Eddie Redmayne αποχαιρετά τον Stephen Hawking