5 κλώνοι της Kim Kardashian που ζουν ανάμεσά μας

Πατουχέα Μαριάννα
5 κλώνοι της Kim Kardashian που ζουν ανάμεσά μας

Πέντε γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι δίδυμες αδερφές με την Kim!

Έχοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Kim Kardashian αποτελεί μια από τις διασημότερες τηλεπερσόνες στον κόσμο. Η εμπορική της επιτυχία σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό της δαιμόνιο δημιούργησαν έναν «στρατό» από γυναίκες που άλλοτε με μακιγιάζ και styling και άλλοτε με.. πλαστικές επεμβάσεις θέλησαν να την μιμηθούν.

«Όλοι αγαπούν την Kim Kardashian, είναι πανέμορφη» ανέφερε η Nakeah Fuller, ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Nakeah Cosmetics. Μάλιστα, η Fuller πληρώνει όσες μοιάζουν με την Kim έως και 1.500 δολάρια σε προϊόντα για να προωθήσουν τα είδη μακιγιάζ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι και μικρό το κίνητρο.

Sonia & Fyza Ali

Η Sonia Ali γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, είναι beauty blogger και συχνά ποζάρει για τα μαθήματα μακιγιάζ της αδελφής της, Fyza Ali. Οι δύο αδερφές ζουν στο Ντουμπάι, και παρότι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο από το «Keeping up with the Kardashians», πάρα πολλοί τις συγχέουν με την Kim Kardashian.. και όχι άδικα. Η Sonia και η Fyza, εκμεταλλευόμενες την ομοιότητά τους, έχουν ήδη εξασφαλίσει συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών.

Kamilla Osman

Η 20χρονη fashion blogger μοιάζει τόσο πολύ με την διάσημη Kim που φήμες την ήθελαν… δίδυμη αδερφή της. Οι δύο γυναίκες έχουν σχεδόν το ίδιο πρόσωπο και η μόνη διαφορά βρίσκεται στο σώμα αφού η Kamila είναι λίγο πιο αδύνατη. Έχοντας ακούσει εδώ και πολύ καιρό για την 20χρονη σωσία της, η Kim αποφάσισε να την γνωρίσει τραβώντας, μάλιστα, μια φωτογραφία μαζί της. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η Kamila Osman θα εμφανιστεί σε ένα από τα επεισόδια του «Keeping Up With the Kardashians» και τα γυρίσματα έγιναν στο ιατρείο του πλαστικού χειρούργου της οικογενείας.

Jelena Karleusa

Η Σέρβα τραγουδίστρια αποτελεί τον ευρωπαϊκό κλώνο της Kim Kardashian, κατηγορώντας την, μάλιστα, για αντιγραφή. Η Jelena, αν και μοιάζει ιδιαίτερα με την celebrity της άλλης πλευράς του ατλαντικού, αποτελεί την πιο πληθωρική pop star της Σερβίας κατέχοντας τον τίτλο της «Σέρβας Lady Gaga». Δικαίως, αφού οι πάνω από 1,7 εκατομμύρια ακόλουθοί της απολαμβάνουν καθημερινά της εκκεντρικές δημοσιεύσεις και εμφανίσεις της στο Instagram.

Claudia Sampedro

Σύζυγος του παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Julius Peppers, η Claudia αποτελεί την Kardashian της Κούβας. Μετρώντας πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram έκανε καριέρα ως μοντέλο, ενώ πρωταγωνίστησε και στο “WAGS Miami”, το αμερικάνικο ριάλιτι του Ε!. Η Claudia, όχι μόνο μοιάζει στην Kim, αλλά στο παρελθόν έχει υπάρξει και σύντροφος του πρώην της, Reggie Bush.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Δες επίσης:

Το βραδινό γεύμα της Kim Kardashian για μέση δαχτυλίδι

They’re back: H Kim Kardashian και οι καμπύλες της επέστρεψαν, στο εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού