Αυτό το βίντεο και οι φωτογραφίες της Meghan Makrle από την παιδική της ηλικία είναι απλώς τέλεια!

Αυτό το βίντεο και οι φωτογραφίες της Meghan Makrle από την παιδική της ηλικία είναι απλώς τέλεια!

Λίγο πριν η Meghan Markle γίνει και επίσημα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, θυμόμαστε μερικές από τις φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο από την παιδική της ηλικία που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας.


https://www.instagram.com/p/BgB71ktBtZ5/

Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry, που είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική και ακτιβιστική της δράση, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα των φύλων, είχε τολμήσει σε ηλικία μόλις 11 ετών, να στείλεις μια επιστολή διαμαρτυρίας για τα σεξιστικά μηνύματα που προέβαλαν οι διαφημίσεις μεγάλης εταιρίας.


https://www.instagram.com/p/BgFHxhkB3Yd/

Αντιδρώντας στο γεγονός πως οι διαφημίσεις έδειχναν «όλες τις γυναίκες στην Αμερική να παλεύουν με λίπη και τηγάνια», κάτι που περνούσε το μήνυμα πως οι γυναίκες ανήκουν στην κουζίνα, η 11χρονη τότε Meghan είχε στείλει ένα γράμμα διαμαρτυρίας στην εταιρία, αλλά και στην τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Αν δείτε κάτι που δεν σας αρέσει ή σας προσβάλλει στην τηλεόραση ή οπουδήποτε, γράψτε και στείλτε γράμματα στους σωστούς ανθρώπους, σε εκείνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους» ήταν η συμβουλή της.

Δες ακόμα: Ο πρίγκιπας του Αννόβερο παντρεύτηκε – και η νύφη φόρεσε ένα νυφικό ίδιο με αυτό της Kate Middleton!