Grey’s Anatomy alert: Η Ellen Pompeo μιλάει για την «κόντρα» και την φυγή των συμπρωταγωνιστριών της

Grey’s Anatomy alert: Η Ellen Pompeo μιλάει για την «κόντρα» και την φυγή των συμπρωταγωνιστριών της

Δες τι είπε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί

Εδώ και αρκετό καιρό έχει προκύψει ένα θέμα στη ζωής της Ellen Pompeo (aka Meredith Grey) με το Grey’s Anatomy, αλλά και την αποχώρηση των συμπρωταγωνιστριών της Jessica Capshaw (Arizona Robbins) και Sarah Drew (April Kepner), το οποίο την είχε πάρει αρκετά από κάτω, παρά το γεγονός πως δεν φαίνεται να φταίει. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres –το οποίο θα προβληθεί σήμερα- στο οποίο και μίλησε για όλους και για όλα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο show η γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός, συζήτησε με την Ellen, τη μάχη που έδωσε μέχρι να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός σε σειρά primetime και «ανοίχτηκε» σχετικά με την απόφαση της να αποκαλύψει τον μισθό της σε συνέντευξη της στο Hollywood Reporter.

Μέσα σε όλα βέβαια μίλησε και για τις φήμες που θέλουν την αύξηση του μισθού της, ως την αιτία που οι δύο συμπρωταγωνίστριες της Jessica Capshaw και Sarah Drew αποχώρησαν από την σειρά. Κι εκεί ακριβώς συνέβη και το θέμα που σου λέγαμε παραπάνω. Οι φανς της σειράς κατηγορούν την Ellen Pompeo γι’ αυτήν την αποχώρηση, μιας και ο αρκετά υψηλός μισθός της δημιουργούσε πρόβλημα στην πληρωμή των άλλων δύο κοριτσιών.

Όπως η ίδια ανέφερε όμως, αυτό δεν έχει καμία απολύτως βάση και ούτε έχει αναμειχθεί ποτέ σε κάποιου τέτοιου είδους συζήτηση. Όλο αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα της παραγωγής και το πώς αυτή επιλέγει να συνεχίσει για 14η σεζόν μία σειρά που της αποφέρει μεγάλο κέρδος.


https://www.instagram.com/p/Bgm2S8gAWaG

Διάβασε ακόμη:

Η star του Grey’s Anatomy είναι και επισήμως το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο της τηλεόρασης