Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την κοπέλα που «έκλεψε» τον Justin από τη Selena Gomez

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την κοπέλα που «έκλεψε» τον Justin από τη Selena Gomez

Είναι μία κούκλα

Εδώ και μερικές ημέρες ακούγεται πως ο Justin Bieber έχει μία νέα κοπέλα στη ζωή του και αυτό μάλλον έχει ταράξει κάπως τη Selena Gomez. Οι δυο τους μετά την επανασύνδεση τους –νομίζαμε ξεκάθαρα πως είναι η επανασύνδεση της χρονιάς, μέχρι και γάμο ακούστηκε- χώρισαν και πάλι πριν από μία εβδομάδα και αυτό ομολογουμένως μας στεναχώρησε αρκετά.

Μπορεί η αντιπάθεια της μητέρας της Selena προς το πρόσωπο του Justin να ήταν η αρχική αιτία χωρισμού που κυκλοφόρησε, αυτό όμως στην πορεία άλλαξε και πλέον παντού αναφέρεται πως πλέον δεν είχε εμπιστοσύνη πια ο ένας στον άλλο. Όπως και να έχει οι δύο stars δεν είναι πια μαζί και ο Justin μάλλον βρήκε ήδη αντικαταστάτρια.

Εχθές το είδαμε το κορίτσι αυτό –από μακριά κάπως- σε ένα βίντεο από την έξοδο της με τον Justin και σήμερα μάθαμε και ποια είναι. Και ναι, ήρθε η ώρα να την γνωρίσεις γιατί είναι μία κούκλα, sorry Selly. Το όνομα της λοιπόν είναι Baskin Champion, είναι 22 ετών, βγήκε το 2014 Miss Teen Alabama και είναι η αδερφή της συντρόφου, του Patrick Schwarzenegger (ναι γιου του γνωστού ηθοποιού).

Ο Justin Bieber και η νέα του φίλη (ή σύντροφος θα δείξει) απαθανατίστηκαν να φεύγουν από το Avenue club στη μέση της νύχτας την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια βρήκαν την αδερφή της (Abby Champion) και τον φίλο της και όλοι μαζί πήγαν στο σπίτι του Justin. Selena, ξέρουμε είναι άσχημο, αλλά ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το κορίτσι που σου «έκλεψε» τον φίλο.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

«Ούρλιαζε» η Selena: Ο Justin Bieber μόλις εμφανίστηκε με νέα συνοδό… η οποία κάτι σου θυμίζει