Αυτή η φωτογραφία της Kylie Jenner από την εγκυμοσύνη της, είναι τουλάχιστον συλλεκτική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η φωτογραφία της Kylie Jenner από την εγκυμοσύνη της, είναι τουλάχιστον συλλεκτική

Και ευτυχώς η Khloe Kardashian την έφερε στο φως της δημοσιότητας

Σαν τώρα θυμόμαστε την ημέρα που μάθαμε πως υπάρχουν φήμες που θέλουν την Kylie Jenner να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Φυσικά τα δημοσιεύματα αυτά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, κάνοντας έτσι πράξη αυτό που είχε αποφασίσει η νεαρή star: πως θα αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, μόνο όταν γεννήσει.

Εννιά μήνες πέρασαν χωρίς να δούμε ούτε μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, αυτό είχε επιλέξει η ίδια, όμως από τότε που γέννησε μας έχει ανταμείψει για το παρελθόν. Από τότε που η μικρή Stormi Jenner Webster ήρθε στον κόσμο, η νεαρή δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της, με τις τελευταίες της selfies να μας κλέβουν πραγματικά την καρδιά.

Η Stormi έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων μας και όχι άδικα, όμως είναι πάντα ωραίο ανακαλύπτουμε φωτογραφίες της Kylie από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Και μία τέτοια μοιράστηκε η Khloe Kardashian με τους fans της στο Instagram account της. Περιτριγυρισμένες από ένα φίλτρο με καρδιές, οι δύο αδερφές ποζάρουν στον φακό και είναι πιο όμορφες από κάθε άλλη φορά.

«Μου λείπεις! Ήμασταν και οι δύο ξανθές και έγκυος εδώ», έγραψε στη λεζάντα της η Khloe και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Μπορεί να μην φαίνεται η κοιλίτσα της, όμως τη φωτογραφία αυτή, την λες συλλεκτική.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δεν την Irina Shayk με κολάν γυμναστικής