Είναι αυτή η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη στο Hollywood; Η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει δίδυμα

Είναι αυτή η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη στο Hollywood; Η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει δίδυμα

Το εξώφυλλο που κάρφωσε την εγκυμοσύνη της

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, που ήθελαν τη νεαρή τραγουδίστρια να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Και αν σκεφτεί κανείς το πόσο άτυχη υπήρξε το τελευταίο διάστημα, η είδηση αυτή ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστη και ενθαρρυντική.

Ωστόσο ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγος της επιβεβαίωσαν κάτι τέτοιο, αφήνοντας μας μετέωρους και με την απορία. Κι εκεί που το είχαμε ξεχάσει έρχεται το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού να μας πει και πάλι πως η star όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα. Ο λόγος για την τραγουδίστρια της country, Carrie Underwood και τον σύζυγο της Mike Fisher.

Το περιοδικό Life&Style, έχει στο εξώφυλλο του την νεαρή τραγουδίστρια, γράφοντας μάλιστα πως εκείνη και ο σύζυγος της είναι πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι από ποτέ και πως τα παιδάκια που πρόκειται να έρθουν στον κόσμο είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Και πάλι δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτή η είδηση είναι αληθινή, αν όμως ισχύει, τότε είναι σίγουρα η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη στο Hollywood.

Αναμένουμε λοιπόν την δική τους επιβεβαίωση ή και διάψευση. Δες την φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού στη παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Αυτή είναι απόδειξη πως ο Justin Bieber έχει νέα σχέση