Ο πρίγκιπας Κάρολος στην Τήνο

Ο πρίγκιπας Κάρολος στην Τήνο

Βασιλικός αέρας στις Κυκλάδες

Την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του βιώνει ίσως το όμορφο νησί των Κυκλάδων με την άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου. Μπορεί να σου μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο όμως δεν είναι ούτε Πρωταπριλιά, ούτε και αστείο όμως. Ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ σε περίπου δύο μήνες θα βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα θα επισκεφθεί την Τήνο.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήθελε πάντα να έρθει στην Ελλάδα και κάπως έτσι προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να επισκεφθεί την χώρα μας. Ο Κάρολος και η Καμίλα θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι έχουν έρθει αρκετές φορές για διακοπές.

Το ταξίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαΐου και θα γίνει με αφορμή τον επικείμενο γάμο του γιου του Harry με την Meghan Markle. Ενώ το πλήρες πρόγραμμα είναι ακόμη άγνωστο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα μεταφερθούν σε επίσημο γεύμα προς τιμήν της Βασιλικής του Υψηλότητας, θα επισκεφθεί τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για ένα νησί.

Και όχι μόνο για την Κέρκυρα που το πριγκιπικό ζεύγος επισκέπτεται συχνά, ως γενέτειρα του πατέρα του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά την Τήνο, προκειμένου να προσκυνήσει τη Μεγαλόχαρη.

Διάβασε ακόμη:

Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Αυτή είναι απόδειξη πως ο Justin Bieber έχει νέα σχέση