Greek Idol. Πλησιάζει το Live. Τι θα δούμε το Σάββατο και τι έκπληξη ετοιμάζουν στην κριτική επιτροπή τα παιδιά;

Greek Idol. Πλησιάζει το Live. Τι θα δούμε το Σάββατο και τι έκπληξη ετοιμάζουν στην κριτική επιτροπή τα παιδιά;

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι διαγωνιζόμενοι του μουσικού talent show για το Σάββατο το βράδυ. Μετά από μια εβδομάδα επιστρέφουν και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Οι υπεύθυνοι του "Greek Idol" ανέθεσαν δύο τραγούδια σε κάθε διαγωνιζόμενο. Έτσι, αυτό το Σάββατο οι επτά εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι δεν θα κριθούν μία φορά αλλά δύο από την κριτική επιτροπή. Πέτρος Κωστόπουλος, Κώστας Καπετανίδης και Έλλη Κοκκίνου είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και να είναι αντικειμενικοί στην κρίση τους. Η πρόσθετη δυσκολία για ορισμένους από τους διαγωνιζόμενους είναι ότι το ένα τραγούδι είναι ελληνικό και το άλλο ξένο, οπότε δεν θα κριθούν μόνο για τις φωνητικές αλλά και για τις γλωσσικές επιδόσεις που για μερικά παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί είναι γνωστές και αγαπημένες ποπ - ροκ επιτυχίες της δεκαετίας 2000 -2010.

Το 5ο live του "Greek Idol" θα έχει όμως και μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές καθώς στην πίστα του θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα. Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούσαν σε half play back, με τη μουσική δηλαδή ηχογραφημένη. Τώρα όμως, θα πρέπει να ακούν και να ακολουθούν την ορχήστρα ώστε να αποδώσουν τα τραγούδια τους όσο μπορούν καλύτερα. Μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα είναι στο πλατό κάποιος καλλιτέχνης διάσημος. Η Ρούλα Κορομηλά και η επιτροπή θα βρεθεί στο στούντιο στο Πικέρμη την Παρασκευή για την καθιερωμένη τελική πρόβα.