7 φορές που η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού μας έκανε να λιώσουμε

7 φορές που η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού μας έκανε να λιώσουμε

Τα πιο τρυφερά μηνύματά της στα social media τους τελευταίους μήνες.

Η Δούκισσα Νομικού έγινε πριν από λίγες ώρες μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν μέχρι στιγμής γνωστές, η Δούκισσα έφερε στον κόσμο τον μικρό με φυσιολογικό τοκετό, στις 22:12 το βράδυ της Κυριακής, ενώ στο πλευρό της ήταν συνέχεια ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Η ίδια είχε διατηρήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αποφεύγοντας φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις. Ακόμα και στα προσωπικά της social media, ήταν λίγες οι φορές που αναφέρθηκε στο μωράκι που περίμενε ή στα συναισθήματά της αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο.


https://www.instagram.com/p/BfLcQrplgH5/

Μια από τις ελάχιστες φωτογραφίες της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στο instagram της, την οποία ανέβασε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λίγο πριν μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Στη λεζάντα, η Δούκισσα έγραψε: «Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ'αγαπώ έχοντας και ένα καλό...άλλοθι!».

Συγκεντρώσαμε όλα τα posts της που μας έκαναν να χαμογελάσουμε ή να συγκινηθούμε:


https://www.instagram.com/p/Batmb3plo0s/


https://www.instagram.com/p/BeS9reKlA4Z/


https://www.instagram.com/p/Be6Gb-3FwNG/


https://www.instagram.com/p/Bf3az5IFdrq/


https://www.instagram.com/p/BgRkHlTFmZE/


https://www.instagram.com/p/BgjeB94Fymp/

Δες ακόμα: Όσα αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού αποκλειστικά στο Queen.gr λίγες ώρες πριν γεννήσει. Πόσα κιλά πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης;