Δημοσθένης Mπαλόπουλος & Βασίλης Μουρατίδης: Ποιοι είναι οι δύο κούκλοι μάγειρες του Master Chef;

Γωγώ Φούντα
Δημοσθένης Mπαλόπουλος & Βασίλης Μουρατίδης: Ποιοι είναι οι δύο κούκλοι μάγειρες του Master Chef;

Τα τελευταία επεισόδια μας επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη 

Σε περίπτωση που είσαι φαν του Master Chef, και γιατί άλλωστε να μην είσαι μιας και είναι το πρόγραμμα που τα έχει όλα φέτος-και κυρίως φαγητό-, σίγουρα παρατήρησες ότι την τελευταία εβδομάδα είχαμε το… φαινόμενο του εγκιβωτισμού. Εννοώ ότι μέσα στο διαγωνισμό, έχουμε τη διεξαγωγή ενός άλλου διαγωνισμού!

Συγκεκριμένα, είναι το Silver Award Week, στο οποίο όλοι οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν μαζί με έναν σεφ-μέντορα, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση 10.000 ευρώ. Για την ώρα ο διαγωνισμός δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο Χρήστος έχει ήδη περάσει στον τελικό, και περιμένουμε από την αναμέτρηση Μάγκυς-Δημήτρη να δημιουργηθεί τα ζευγάρι του τελικού.

Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα φίλη μου ωστόσο, επειδή είμαστε και γυναίκες, είναι ότι δύο εκ των σεφ-μεντόρων, έκαναν ιδιαίτερο γκελ στο γυναικείο πληθυσμό, με αποτέλεσμα να μας ρωτάτε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτούς.

Ο πρώτος είναι ο Δημοσθένης Μπαλόπουλος ο οποίος διαγωνίστηκε ως μέντορας του Τιμολέοντα. Και μπορεί ο 30χρονος σεφ, ο οποίος έχει εργαστεί ως sous-chef στο Nolan πλάι στο Σωτήρη Κοντιζά, ενώ επέστρεψε λίγο καιρό πριν από τη Νορβηγία, όπου εργάστηκε στο τριάστερο ΜΑΑΕΜΟ. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει στην Πετρούπολη και… έχει σχέση! Το Instagram του πάντως είναι αυτό.

balopo

Και αφού μάθαμε για το Δήμο, σειρά έχει ο Βασίλης Μουρατίδης, ο οποίος διαγωνίστηκε στο πλευρό του Δημήτρη (θα διαγωνιστούν στον ημιτελικό μέσα στην εβδομάδα). Ο Βασίλης λοιπόν, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ. Αυτή την περίοδο διευθύνει την κουζίνα του Squirrel το οποίο είναι ένα από τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου Danai.

asparagus1