Είδαμε καλά; Η Beyoncé έκανε κάτι που σίγουρα δεν περίμενες

Πατουχέα Μαριάννα
Είδαμε καλά; Η Beyoncé έκανε κάτι που σίγουρα δεν περίμενες

Μετά από αυτό, δεν γίνεται να μην την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο.

Με περιουσία που αγγίζει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, δε θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από πάμπλουτη. Ο λόγος για την δημοφιλή Beyoncé που εντοπίστηκε το Σαββατοκύριακο να χαζεύει στο κατάστημα προσφορών Target του Los Angeles.

Η μητέρα τριών παιδιών, Beyonce - της οποίας ο σύζυγος Jay-Z έχει εκτιμώμενη περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων – είχε και πάλι στο πλάι της την αξιολάτρευτη κόρης της, Blue Ivy, και την μητέρα της Tina Knowles.

Θέλοντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ, η πανέμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου χωρίς, φυσικά, να καταφέρει να ξεγελάσει τους θαυμαστές της που την εντόπισαν αμέσως. Ο κόσμος που βρέθηκε την ίδια ώρα στο μαγαζί παρακολουθούσε έκπληκτος τη διάσημη τραγουδίστρια να επιλέγει προσεκτικά όσα εν τέλει γέμισαν το μεγάλο της καρότσι.

be

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός την εντοπίζει σε καταστήματα με προσφορές, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο απαθανατίστηκε να κάνει τις Χριστουγεννιάτικες της αγορές επιλέγοντας δώρα ανάμεσα στις εκπτώσεις.

Δείτε ακόμα:

Αυτή είναι η δίαιτα που θα ακολουθήσει η Beyonce πριν από την εμφάνισή της στο Coachella

Ενός λεπτού σιγή για αυτήν την αρετουσάριστη φωτογραφία της Beyoncé