Η όμορφη ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει

Πατουχέα Μαριάννα
Η όμορφη ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει

Και φαίνεται πανευτυχής

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την εγκυμονούσα ηθοποιό μετά από ένα πλούσιο Κυριακάτικο brunch στο Miami. Επιλέγοντας ένα casual look με μαύρο κολάν και μαύρη εφαρμοστή μπλούζα, η 43χρονη Eva Longoria μας δείχνει και τονίζει την κοιλίτσα της. Η μελαχρινή «νοικοκυρά σε απόγνωση» προστάτευσε τα όμορφα της μάτια με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και επέλεξε να ολοκληρώσει το στυλ της με μια γκρι cross-body τσάντα και ένα καπέλο του baseball στα ίδια χρώματα.

Παρότι περιμένει το πρώτο της μωρό, η Eva δεν έχει σταματήσει λεπτό να ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αναφέροντας, μάλιστα, ότι «είναι τόσο απασχολημένη που συχνά ξεχνάει ότι είναι έγκυος». Χαρακτηριστικά μίλησε για ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγο της, José Pepe Bastón, κατά τη διάρκεια του οποίου του ζήτησε να οργανώσουν μια εκδρομή για σκι πριν το τέλος του μήνα. Όταν εκείνος αρνήθηκε εκείνη προς στιγμήν επέμεινε να αναρωτιέται γιατί.

eva copy

Μάλλον, η διάσημη ηθοποιός βρήκε στα μάτια του Jose τον απόλυτο «μπαμπά» που δεν βρήκε στους δύο προηγούμενους συζύγους της. Η Eva πριν παντρευτεί με τον επιχειρηματία Jose Baston, ήταν παντρεμένη με τον Tyler Christopher από το 2002 ως το 2004 και με τον NBAer Tony Parker από το 2007 ως το 2011.

Διαβάστε ακόμα:

Φούσκωσε πολύ: Οι νέες φωτογραφίες της star που κάνουν το γύρο του κόσμου

Mαριέττα Χρουσαλά: Δύο μήνες μετά τη γέννα μας δείχνει το κορμί της με μαγιό