Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό

Την απόλυτη ευτυχία ζει εδώ και 13 μέρες η Αθηνά Οικονομάκου.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τα ξημερώματα στις 14 Μαρτίου το πρώτο της παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι που όπως έχει γίνει γνωστό αποφάσισαν με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο να του δώσουν το όνομα, Μάξιμος.

Η επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο ήταν για όλους μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Η Αθηνά έχει συνέλθει πλήρως από την γέννα και θηλάζει αποκλειστικά τον μικρό της πρίγκιπα που έχει κλέψει την καρδιά όλων.

Όπως μαθαίνουμε ο μικρός Μάξιμος είναι ένα πραγματικά πολύ ήσυχο καλόβολο μωρό που κλαίει σπάνια. Η προσαρμογή της Αθηνάς -που είναι μόνιμα, όπως είναι φυσικό με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη- στον νέο και πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, έγινε αβίαστα.

Σχεδόν όλο το 24ωρο είναι αφιερωμένο στο αγοράκι της, ενώ δειλά, δειλά, άρχισε να κάνει και κάποιες κοντινές βολτούλες στον κήπο του σπιτιού, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Επισκέψεις, αυτό το πρώτο διάστημα, από φίλους είναι σπάνιες -όλοι θέλουν να μην ενοχλούν το ζευγάρι ειδικά μέχρι να σαραντίσει το μωρό- και γύρω τους είναι κυρίως στενοί συγγενείς που κι αυτοί φροντίζουν να αφήνουν τους ευτυχισμένους γονείς να απολαμβάνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους ως σήμερα. Αυτές των πρώτων ημερών με το αγοράκι τους.

athinao1konomakou 28152023 154298795367018 8411381106309332992 n

Όσο για την δουλειά, η Αθηνά Οικονομάκου είχε ξεκαθαρίσει, από το πρώτο κιόλας διάστημα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της πως σκοπεύει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα για να αφοσιωθεί στο παιδάκι της, όμως όπως έχει αρχίσει ήδη να ακούγεται υπάρχει ένα ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» τουλάχιστον για κάποια επεισόδια, έτσι ώστε να «κλείσει» και η ιστορία της Φαίης, της ηρωίδας που ερμήνευε για ενάμιση χρόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Stop the press: Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις ανέβασε το πρώτο βίντεο της από το μαιευτήριο

Αθηνά Οικονομάκου: Ο ευτυχισμένος θείος Ιάσονας και η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο