Η Ελένη Τσολάκη έχει γίνει η απόλυτη κορμάρα και ιδού η απόδειξη

Η Ελένη Τσολάκη έχει γίνει η απόλυτη κορμάρα και ιδού η απόδειξη

Ελένη ποιο είναι το μυστικό σου;

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και όπως καταλαβαίνεις πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στο καλοκαίρι. Μας χωρίζουν πια δύο μήνες από αυτό και οι stars της showbiz, εγχώριας και μη, έχουν ήδη αρχίσει να μας βάζουν στο κλίμα. Μετά την throwback φωτογραφία της Kylie Jenner με μαγιό, σειρά είχε η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην έβαλε μαγιό, όμως το κοντό ροζ σορτσάκι που φόρεσε στην φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες, ήταν αρκετό για να μας επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέραμε, ότι η Ελένη Τσολάκη έχει απίστευτο κορμί. Και η φωτογραφία της αυτή, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν μία Τρίτη σαν και τη σημερινή.

Ένα ροζ σύνολο επέλεξε να φορέσει η Ελένη Τσολάκη για μία φωτογράφιση της και το sexy της σορτσάκι που άφηνε ακάλυπτα τα ψηλά και καλλίγραμμα πόδια της ήταν αυτό που μας τράβηξε το βλέμμα. Η παρουσιάστρια έχει ήδη το bikini body που ονειρευόμαστε γι’ αυτό το καλοκαίρι και η φωτογραφία στο Instagram account της θα σου το αποδείξει.

Το «κορμάρα» είναι πολύ λίγο για να χαρακτηρίσουμε την Ελένη σε αυτήν την φωτογραφία. Δες το καλλίγραμμο κορμί της, στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Δες την Ελένη Τσολάκη με μπούστο και σορτσάκι γυμναστικής

Το νέο story της Αθηνάς Οικονομάκου και το μήνυμα στους θαυμαστές της