10 φορές που η Khloe Kardashian πόζαρε με φουσκωμένη την κοιλιά και μας έκανε να λιώσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
10 φορές που η Khloe Kardashian πόζαρε με φουσκωμένη την κοιλιά και μας έκανε να λιώσουμε

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ

Αναμφίβολα η εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian -αλλά και αυτή της Kylie Jenner- ήταν από τα highlight γεγονότα της χρονιάς και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Και μπορεί η Kylie να μας έχει ήδη κάνει να κολλήσουμε στην οθόνη μας με τις φωτογραφίες της μικρής Stormi, η Khloe όμως μας έχει συγκινήσει πολλές φορές με τις φωτογραφίες της φουσκωμένης της κοιλίτσας.

Η 33χρονη reality star διανύει ίσως την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού με τον σύντροφο της Tristan Thompson περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Αυτή είναι η προτελευταία εβδομάδα της κύησης της, αφού όπως η ίδια δήλωσε πρόκειται να γεννήσει στις πρώτες μέρες του Απριλίου. Μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα πως η εγκυμοσύνη της πάει απίστευτα και είναι αλήθεια πως δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει συγκινήσει με τις φωτογραφίες της.

Η Khloe έχει μία τάση να φωτογραφίζεται συνεχώς με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και παρά το γεγονός πως έχει κριθεί στο παρελθόν γι’ αυτό, εμείς ξεχωρίσαμε 10 φορές που μας έκανε να λιώσουμε κοιτώντας την στο Instagram account μας.

Δες παρακάτω τις δέκα στιγμές που η Khloe πόζαρε με την κοιλίτσα της και μας συγκίνησε.

Διάβασε ακόμη:

#SummerGoals:Το καλοκαίρι πλησιάζει & εσύ πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτήν τη φωτό της Kylie Jenner