Πού είχε χαθεί τόσο καιρό; Η Amal Clooney σε μια σπάνια και.. απρόσμενη εμφάνιση

Πατουχέα Μαριάννα
Πού είχε χαθεί τόσο καιρό; Η Amal Clooney σε μια σπάνια και.. απρόσμενη εμφάνιση

Λίγο κουρασμένη δεν είναι βρε παιδιά;

Μετά από –ομολογουμένως- πολύ καιρό που είχαμε να την δούμε, η αγαπημένη σύζυγος του δημοφιλούς George Clooney, εμφανίστηκε άκρως σικάτη αλλά και άκρως κουρασμένη στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Παρά την κούραση της η 40χρονη δικηγόρος ήταν περιποιημένη επιλέγοντας ένα σύνολο μαύρου φορέματος με μια εντυπωσιακή μπεζ και μαύρη καμπαρντίνα. Τα αδύνατα της πόδια ήταν γυμνά ενώ βρίσκονταν πάνω σε ένα ζευγάρι κομψές μπεζ γόβες.

Αυτή της η εμφάνιση συμπίπτει με τις φήμες που την θέλουν να έχει φωτογραφηθεί στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι της στο Berkshire, σε μια συνέντευξη «in house» που πρόκειται να δημοσιευθεί στο περιοδικό Vogue σε μερικούς μήνες. Φημολογείται, μάλιστα, ότι για τις ανάγκες της φωτογράφισης φόρεσε κοσμήματα αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών, λες και δεν θα μας εντυπωσίαζε αρκετά το σπίτι!

mr mrs clooney 29092907 549138952152354 5573261365583282176 n

Το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει μεταξύ άλλων «Η συνέντευξη αυτή είχε προγραμματιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Amal την βρήκε σαν την τέλεια ευκαιρία για να δείξει στο κοινό της το ανακαινισμένο της σπίτι. Άλλωστε, μαζί με τον George κόπιασαν πολύ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και έτσι, αυτή η συνέντευξη θα είναι πολύ σημαντική για αυτούς.»

Βέβαια, για να μην ετοιμάζεστε, σας λέμε ότι ούτε τον George ούτε τα 9 μηνών δίδυμα θα δούμε σε αυτή τη φωτογράφιση. Αρκεί που θα δούμε το σπίτι τους!