Το πιο sexy αρσενικό του Hollywood έχει νέα σχέση που μάλλον δε θα σου αρέσει

Πατουχέα Μαριάννα
Το πιο sexy αρσενικό του Hollywood έχει νέα σχέση που μάλλον δε θα σου αρέσει

Εμάς, πάντως, δε μας άρεσε καθόλου. Συγγνώμη- πως την είπαμε;

Θα σου δώσουμε ένα δυνατό hint: Έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του ως Don Draper στην πολυετή σειρά “Mad Men”. Τον βρήκες;

Ναι, ο λόγος για τον εντυπωσιακό Jon Hamm που εντοπίστηκε να φλερτάρει παίζοντας τένις με μια.. όχι και τόσο αιθέρια παρουσία.

Το παιχνίδι τους δεν πρέπει να ήταν και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού οι δυο τους δε σταμάτησαν να χαμογελούν τόσο κατά τη διάρκεια της γυμναστικής όσο και μετά από αυτήν. Η εμφανώς νεαρότερη του 47χρονου ηθοποιού συμπαίκτρια, φάνηκε να του δίνει συχνά συμβουλές και να του κάνει παρατηρήσεις για το «παίξιμό» του.

Ενώ η νεαρή κοκκινομάλλα-μυστήριο έκανε μια άκρως επαγγελματική εμφάνιση φορώντας λευκά αθλητικά παπούτσια με το κλασικό γυναικείο φόρεμα του τένις, ο John Hamm επέλεξε μια μπλε ζακέτα και ένα πράσινο με λευκές ρίγες σορτσάκι. Θέλοντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ, τελειοποίησε το στιλ του με ένα καπέλο του baseball και γυαλιά.

hamm

Άραγε, είναι έτοιμο το απόλυτο αρσενικό να ξαναμπεί σε μια μακροχρόνια σχέση; Σου θυμίζουμε ότι το 2015 χώρισε με την –επί 18 χρόνια- σύντροφό του, Jennifer Westfeldt και είχε δηλώσει «Είναι τόσο δύσκολο να μένει μόνος μετά από μια τόσο μεγάλη σχέση. Είναι απαίσιο».

Διαβάστε ακόμη:

Είναι αυτός ο πιο απρόσμενος γάμος στο Hollywood; Η Angelina Jolie παντρεύεται!

Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει με το μπικίνι της & σίγουρα δεν μπορείς να μαντέψεις την ηλικία της