Σίσσυ Χρηστίδου: Μαμά και γιος ως κοπανατζήδες στο πάρκο

Πατουχέα Μαριάννα
Σίσσυ Χρηστίδου: Μαμά και γιος ως κοπανατζήδες στο πάρκο

Η όμορφη Σίσσυ και ο υπέροχος Μαραντίνης Junior

 

Αν το κλειδί για μια επιτυχημένη οικογένεια είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, τότε σίγουρα το κρατάει η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το λαμπερό ζευγάρι παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ξεκλέβει συχνά κάποιες μέρες και τις απολαμβάνει αποκλειστικά.. μόνο του.

Έτσι και πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν για μια ολιγοήμερη εκδρομή στο χιονισμένο Μέτσοβο στην οποία μας πήραν για λίγο μαζί τους μέσα από τα story και τις δημοσιεύσεις τους στο Instagram.

Παρά τις μικρές της αποδράσεις, η επιτυχημένη μαμά, σύζυγος και επιχειρηματίας ποτέ δεν έκρυβε την αδυναμία που έχει στους γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ Μαραντίνη. Μπορεί να τους αφήνει για λίγες ημέρες πίσω στην καθημερινότητά τους, όμως φροντίζει αμέσως μόλις επιστρέφει να ανακτά τον «χαμένο χρόνο».

Έτσι έγινε και χθες, όταν η sexy μαμά ανέβασε μια φωτογραφία με έναν από τους γιούς της να παίζουν σε πάρκο της ηλιόλουστης Πεντέλης. Όπως η ίδια ενημερώνει συχνά τους followers της, συχνά δε μπορούν να αντισταθούν σε μια «κοπάνα» από το σχολείο που τρέχουν να την αξιοποιήσουν παίζοντας στον ήλιο.

sissychristidou 29089469 1567791443289233 691640234605019136 n

Χαρακτηριστικά έγραψε «The kopanatzidians» μια παράφραση των δικών μας «κοπανατζήδων» που απολαμβάνουν μαζί στιγμές ξέγνοιαστου παιχνιδιού.

Μια τέτοια ήταν και η χθεσινή. Δείτε την φωτογραφία..

Δείτε ακόμα:

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας καλημερίζει μόνο με το μπουρνούζι της

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε τρυφερά τετ α τετ με τον Θοδωρή Μαραντίνη