Έφτασε η συντέλεια του κόσμου: ο Alexander Skarsgård νιώθει άσχημος

Έφτασε η συντέλεια του κόσμου: ο Alexander Skarsgård νιώθει άσχημος

Οπότε, αν η εικασία του αυτή ευσταθεί, είναι καιρός να πηδήξουν από το Ζάλογκο όλοι οι υπόλοιποι άνδρες του πλανήτη.

Το αμερικάνικο GQ αποφάσισε να μας προκαλέσει την απόλυτη ταραχή φωτογραφίζοντας τον Alexander με τα γαλανά, στο χρώμα των φιόρδ, μάτια του κόντρα στον ήλιο σε ενσταντανέ απόλυτα καλοκαιρινά, γεμάτα ήλιο, θάλασσα, άμμο (και πόθο). Όταν καταφέραμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από αυτό το βλέμμα του που προκαλεί ζαλάδα και τα 196 εκατοστά του κορμιού του διαβάσαμε και τη συνέντευξη που ήταν και το cover story του τεύχους.

«Είμαι ανασφαλής, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Υπάρχουν μέρες που νιώθω πως είμαι ο πιο άσχημος άνθρωπος στον πλανήτη» ξεστόμισε ο απόγονος των θεοτήτων των Βίκινγκς. Και συνέχισε: «Δεν είναι πως μπαίνω σε ένα δωμάτιο και σκέφτομαι 'Yeah, γ**ω, είμαι hot! Εντελώς, όχι» κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν ο δημοσιογράφος που του έκανε τη συνέντευξη άντεξε αυτό το χτύπημα της μοίρας, αν μπόρεσε να μαζέψει το σαγόνι του από το πάτωμα και αν κατάφερε να διατηρήσει λίγη από την ανδρική αξιοπρέπειά του συγκρίνοντας εαυτόν με τον Θεό της ομορφιάς που μόλις είχε αυτοκαθαιρεθεί από το (αναφαίρετο) αξίωμά του.

Εκτός από τον πατέρα του Stellan -που είναι κάτι σαν τον george Clooney της Σουηδίας- ο 34χρονος Alexander έχει πέντε μικρότερα αδέρφια (και μια αδερφή) που ζουν όλοι στην Στοκχόλμη, άρα υπάρχουν ελπίδες για κάποιους να αποκτήσουν τον δικό τους μικρό Σουηδό Θεό -αφού το αντικείμενο του πόθου μας είναι, όπως ίσως ξέρετε, occupée παρά της δεσποινίδος Kate Bosworth.

Στη φωτογραφία ο Alexander υποδύεται τον εαυτό του, στη φωτογράφηση του GQ και στην gallery μπορείτε να δείτε όλο το (εντυπωσιακό) editorial.