Μείναμε με το στόμα ανοιχτό: Η δήλωση της Bella Hadid που σίγουρα δεν περίμενες

Πατουχέα Μαριάννα
Μείναμε με το στόμα ανοιχτό: Η δήλωση της Bella Hadid που σίγουρα δεν περίμενες

Βella μου τι είναι αυτά που λες;

Το 22χρονο μοντέλο έχει ήδη προδιαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ περπατώντας για διάσημους οίκους μόδας και έχοντας λάβει –μόλις- στα 20 της χρόνια βραβείο ως «μοντέλο της χρονιάς».

Η όμορφη Bella είναι μια χαρακτηριστική μελαχρινή με λεπτά φρύδια που, όμως, δε θα ήθελε να είναι αν δεν ήταν μοντέλο. Σε μπερδέψαμε;

Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη της για το ποια ήταν η αγαπημένη της επίδειξη μόδας το μοντέλο είπε: «Αδιαμφισβήτητα αυτή στο Μιλάνο για την εταιρεία Fendi. Κι αυτό γιατί είχα –έστω και για λίγο- τα μαλλιά μου βαμμένα μπλε. Λατρεύω το μπλε κι αν δεν ήμουν μοντέλο θα τα είχα μονίμως βαμμένα έτσι.»

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι μικρότερη είχε βάψει τα μαλλιά της αλλά για τις ανάγκες της καριέρας της αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της χρώματα.

«Λατρεύω τα ροζ μαλλιά. Όταν ήμουν 15 χρονών έκανα διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς στα μαλλιά μου. Αν δεν ήμουν μοντέλο θα τα ήθελα γαλάζια. Μεγαλώνοντας άρχισα να προτιμώ τις πιο παστέλ αποχρώσεις αλλά αν μου έλεγαν να τα βάψω ροζ; Θα το έκανα την επόμενη κιόλας μέρα.»

bellahadid 21827827 294823830999216 5369339891781992448 n

Μα ροζ μαλλιά βρε Bella μου;

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί έχει γίνει σάλος τις τελευταίες εβδομάδες με το γιο του Στέλιου Κρητικού;

Δανάη Λιβιεράτου: Η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου έχει αναλογίες μοντέλου