Ο άγριος καυγάς της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram για την αρετουσάριστη φωτογραφία της

Ο άγριος καυγάς της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram για την αρετουσάριστη φωτογραφία της

Ένας μικρός χαμός επικρατεί από χθες στο Instagram account της Μαρίας Κορινθίου και αιτία είναι μία φωτογραφία της που ανέβασε, στην οποία ποζάρει με ένα σετ sexy αθλητικά εσώρουχα. Για μία ακόμη φορά οι επικριτές της ήταν εκεί, στήνοντας την στον τοίχο και σχολιάζοντας πως η κυτταρίτιδα και τα παραπανίσια κιλά της είναι εμφανή και γι’ αυτό έχει κάνει και ρετούς στην εν λόγω φωτογραφία.

Όπως καταλαβαίνεις η Μαρία Κορινθίου δεν το άφησε να πέσει κάτω όλο αυτό και «έδωσε στεγνά» στα stories της την συγκεκριμένη «θαυμάστρια», η οποία όχι απλά δεν αρκέστηκε στα πικρόχολα σχόλια κάτω από την φωτό της, αλλά της έστειλε και direct message συνεχίζοντας τα προσβλητικά σχόλια.

Η ηθοποιός ανέβασε και πάλι στα Instagram stories της την ίδια φωτογραφία αρετουσάριστη για να αποδείξει στην άγνωστη κοπέλα πως δεν υπέστη καμία επεξεργασία, αλλά και για να της «κλείσει» το στόμα αν θες. Η Μαρία μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το πόσο ακομπλεξάριστη είναι και αυτό έκανε για μία ακόμη φορά. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα τεράστιο μπράβο που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της, αλλά και που είναι περήφανη για το σώμα της και υπερασπίζεται τον εαυτό της μέχρι τέλους.

Δες την φωτογραφία, αλλά και τα υβριστικά σχόλια της wannabe θαυμάστριας στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Μαρία Κορινθίου «απαντά» στους επικριτές της με αρετουσάριστη φωτογραφία

Η Μαρία Κορινθίου δε ζυγίζεται ποτέ!