Lily Aldridge: Ο Άγγελος της Victoria’s Secret παραδέχεται ότι έχει ραγάδες και κυτταρίτιδα

Lily Aldridge: Ο Άγγελος της Victoria’s Secret παραδέχεται ότι έχει ραγάδες και κυτταρίτιδα

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της.

Στα 32 της, είναι ένας από τους πιο διάσημους Αγγέλους της Victoria’s Secret, αλλά, η Lily Aldridge μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό PorterEdit για τις ατέλειες του σώματός της, τις οποίες όπως εξήγησε αποδέχεται πλήρως.


https://www.instagram.com/p/BgkSq5PBHPd


https://www.instagram.com/p/BgdqfHwhi7v

«Έχει περάσει καιρός που έπρεπε να μπω στη διαδικασία να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι στο οποίο δεν χωράει κριτική, είναι ένα ταξίδι που είναι διαφορετικό για κάθε γυναίκα» δήλωσε το διάσημο μοντέλο που είναι μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού. «Φυσικά, όσο μεγαλώνω βλέπω το σώμα μου να αλλάζει. Είμαι γυναίκα και μου αρέσει αυτό» πρόσθεσε.


https://www.instagram.com/p/Bbvs53xHkyL

Παράλληλα, εξήγησε ότι προσέχει το σώμα της αλλά έχει μάθει να αποδέχεται τις ατέλειές του. «Μου αρέσει να γυμνάζομαι και μου αρέσει να είμαι υγιής, αλλά δεν είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Δεν με νοιάζει αν δεν έχω γραμμωμένους κοιλιακούς πια. Θαυμάζω τις γυναίκες που έχουν πιο γεμάτη σιλουέτα και δεν νοιάζονται για την κυτταρίτιδα. Κι εγώ έχω κυτταρίτιδα. Και επίσης έχω ραγάδες. Όταν ήμουν πιο μικρή, έλεγα “Η κοιλιά μου δεν είναι αρκετά σφιχτή”, τώρα κοιτάζω παλιές φωτογραφίες και σκέφτομαι ότι ήμουν τρελή και ότι η κοιλιά μου ήταν τέλεια».

Δες ακόμα: Αυτό είναι το scrub που κάνει την επιδερμίδα της Lily Aldridge τόσο λαμπερή!