Η απόλυτη ανατροπή: Η Cameron Diaz μόλις ανακοίνωσε κάτι που σίγουρα δεν θα πιστέψεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόλυτη ανατροπή: Η Cameron Diaz μόλις ανακοίνωσε κάτι που σίγουρα δεν θα πιστέψεις

Αν και κατά βάθος το γνώριζες ήδη

Πριν από κάποιες ημέρες διαβάσαμε –και ισχύει- πως η Cameron Diaz έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2014. Και δεν είναι και λίγα τέσσερα χρόνια εδώ που τα λέμε έτσι; Μετά από αυτό λοιπόν, κυκλοφόρησε πως η ηθοποιός έχει αποσυρθεί πια όχι μόνο από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από την υποκριτική γενικότερα.

Ή τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις της η φίλη και συμπρωταγωνίστρια της, Selma Blair, πριν από σχεδόν έναν μήνα. Λίγες ημέρες αργότερα κυκλοφόρησε πως αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα που είπε για πλάκα η ηθοποιός και τώρα ξαφνικά όλα ανατρέπονται με μία δήλωση της ίδιας της Cameron.

Η 45χρονη ηθοποιός σε μία συνέντευξη που έκανε το Entertainment Weekly και δημοσιεύτηκε την Πέμπτη αποκάλυψε πως έχει παραιτηθεί πια από την υποκριτική και αυτό αυτομάτως σημαίνει πως η Selma ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και δεν έκανε καθόλου πλάκα. Η Cameron δεν εξήγησε τους λόγους που συνέβη αυτό και απλά μας άφησε να αναρωτιόμαστε.

Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως εκείνη η «αστεία» δήλωση της ηθοποιού ήταν πραγματική και απλά το μόνο που απέμενε ήταν η επιβεβαίωση από την ίδια.

Διάβασε ακόμη:

Κάτι τρέχει με την Cameron Diaz: Γιατί η διάσημη ηθοποιός έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2014;

Το μεγάλο ψέμα της star για την Cameron Diaz και η δημόσια απολογία