Αποκαλύφθηκε η μητέρα του νόθου παιδιού του Schwarzenegger

Αποκαλύφθηκε η μητέρα του νόθου παιδιού του Schwarzenegger

Και, όπως σε όλες τις περιπτώσεις απιστίας διασήμων, φυσικά και είναι -πολύ- πιο άσχημη από την γυναίκα του.

Το όνομά της είναι Mildred Baena και από δω και πέρα θα βαρεθείτε τόσο να την ακούτε όσο και να την βλέπετε, μιας και σήμερα αποκαλύφθηκε πως η συγκεκριμένη κυρία είναι η μητέρα του νόθου παιδιού του Arnold Schwarzenegger.

Για να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη, χτες έγινε γνωστό πως ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια διατηρούσε παράνομο δεσμό με την επί 20 χρόνια οικονόμο της οικογένειάς του, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα παιδί, πριν ακόμα ξεκινήσει την επταετή θητεία του ως Κυβερνήτης. Το σοκαριστικό αυτό σκάνδαλό, που επηρεάζει τόσο την προσωπική όσο και την πολιτική ζωή του Schwarzenegger, αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Maria Shriver.

«Καταλαβαίνω και αξίζω όλα τα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης που προκάλεσα στην οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τη Maria, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Ζητώ ειλικρινά συγχώρεση», ήταν η δήλωση μετάνοιας που έκανε ο Schwarzenegger μετά την αποκάλυψη του γεγονότος.

Η 50χρονη Baena συνέλαβε τον γιο της με τον 63χρονο ηθοποιό περισσότερο από μία δεκαετία πριν, χωρίς κανείς να καταλάβει ποτέ τίποτα, κάνοντάς το ένα από το πιο καλά καλυμμένα μυστικά που έχουν υπάρξει στο Hollywood. Η οικονόμος, ωστόσο, πήρε σύνταξη από την εργασία της τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως αν εισέπραττε ή πρόκειται να εισπράξει κάποιο χρηματικό ποσό από τον Schwarzenegger –του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε περισσότερα από 800εκ. δολάρια.