Η μεγάλη ανατροπή στο γάμο της Meghan Markle & του πρίγκιπα Harry είναι εδώ

Η μεγάλη ανατροπή στο γάμο της Meghan Markle & του πρίγκιπα Harry είναι εδώ

Συγγνώμη, τι ανατροπή είναι αυτή για το πριγκιπικό ζευγάρι;

Λίγες εβδομάδες έμειναν για να ξεχυθούν οι Βρετανοί στους δρόμους και να δούμε επιτέλους το νυφικό της Meghan Markle. Γενικώς θεωρούμε πως αυτός ο γάμος έχει απασχολήσει περισσότερα τα Μέσα παρά αυτός της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Θες επειδή κανείς δεν πίστευε πως ο πρίγκιπας Harry θα αφήσει την εργένικη ζωή στην άκρη; Θες γιατί η Meghan αρχικά θεωρούταν «απαγορευμένη» σύντροφος για την βασίλισσα Ελισάβετ; Ό,τι και αν υπάρχει στο μυαλουδάκι των Βρετανών, το μόνο σίγουρο είναι πως σε 1,5 μήνα γίνεται και επίσημα η σύζυγος του πρίγκιπα.

Και όσο ο γάμος πλησιάζει να ξέρεις οι πληροφορίες που διαρρέουν στο διαδίκτυο όλο και αυξάνονται. Τίποτα δε μένει μυστικό και κάπου εδώ πρέπει να σου αποκαλύψουμε τη μεγάλη ανατροπή της δεξίωσης. Όχι, δυστυχώς δεν έχουμε κάποια εσωτερική πληροφορία για το νυφικό της Meghan.

Η νύφη έβαλε στην άκρη τα ακριβά και γνωστά labels κρασιών και προτίμησε για την γαμήλια δεξίωση τα Chapel Down, τα οποία είναι βρετανικό label κρασιού, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα φημισμένο. Καταλαβαίνεις, πως σε αυτό το γάμο περίμενε κανείς να γευτεί τον πιο ακριβό οίνο.

Το συγκεκριμένο αφρώδες κρασί, σύμφωνα με τον παραγωγό ανταγωνίζεται επάξια τα πιο καλά κρασιά της Ευρώπης και μερικές φορές μπορεί να «νικήσει» γευστικά και μία σαμπάνια.

Δε θα το δοκιμάσουμε οπότε δεν μπορούμε και να κρίνουμε.

Διάβασε και αυτό:

Lily Aldridge: Ο Άγγελος της Victoria’s Secret παραδέχεται ότι έχει ραγάδες και κυτταρίτιδα