Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της στο Instagram

Είναι ίσως το «breaking news» της ημέρας

Ένα άκρως ανοιξιάτικο και ηλιόλουστο Σάββατο ξημέρωσε κι εκεί που σκεφτόμασταν πως ακριβώς θα περάσουμε την σημερινή ημέρα και χαζεύαμε λίγο στα social media, πέσαμε πάνω σε μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, η οποία αποτελεί ίσως την έννοια του όρου «breaking news».

Η ξανθιά παρουσιάστρια μας σύστησε την κόρη της Μαρίνα μέσα από το Instagram account της και ήδη τα likes και τα σχόλια έχουν κατακλύσει την φωτογραφία της. Μαμά και κόρη βρίσκονται μαζί με τα ζωάκι (ένα προβατάκι) που έκανε δώρο ο παππούς στη μικρή Μαρίνα για να το φροντίζει κι εκείνη μαζί με τον σκυλάκο της οικογένειας, είναι ίσως οι καλύτεροι προστάτες.

Η μικρή Μαρίνα φοράει τα πιτζαμάκια της και ταΐζει με χάρη το μικρό προβατάκι, ενώ και ο Σούμο (όπως έχουν ονομάσει το σκυλάκι τους) είναι δίπλα της και παρακολουθεί. Αξίζει να αναφέρουμε πως σε δεύτερη φωτογραφία της η Ελένη Μενεγάκη, μας δείχνει και το προσωπάκι της Μαρίνας για πρώτη φορά από τότε που γεννήθηκε, όμως αυτήν έχεις την ευκαιρία να την δεις κατευθείαν από το account της, αφού πολύ ευγενικά ζήτησε να μην αναδημοσιευτεί η εν λόγω φωτογραφία.

Εμείς σεβόμαστε την απόφαση της και σου δείχνουμε την πρώτη φωτογραφία της μικρής Μαρίνας, η οποία ταΐζει το προβατάκι της. Οφείλουμε ωστόσο να ομολογήσουμε πως είναι πανέμορφη και πως μοιάζει πολύ στην μαμά της, κάτι που θα δεις και μόνη σου.

Διάβασε ακόμη:

Με ανοιξιάτικη διάθεση και αρκετό sexiness η αποψινή εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή