Αυτήν την εξέλιξη στον γάμο της Paris Hilton είμαστε σίγουρες πως δεν την περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτήν την εξέλιξη στον γάμο της Paris Hilton είμαστε σίγουρες πως δεν την περίμενες με τίποτα

Ή μήπως σου είχε περάσει από το μυαλό;

Ήταν αρχές Ιανουαρίου, όταν η Paris Hilton μας ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως ο καλός της, Chris Zylka, της έκανε πρόταση γάμου. Και ήταν ομολογουμένως μία πολύ ρομαντική πρόταση, αφού έγινε σε ένα αρκετά ειδυλλιακό μέρος. Κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο Aspen, ο Chris γονάτισε μπροστά της και με φόντο ένα χιονισμένο πανέμορφο τοπίο, της πρόσφερε το αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων μονόπετρο, κι εκείνη φυσικά είπε το μεγάλο ναι.

Πριν από μερικές ημέρες, μάθαμε που και κυρίως πότε θα γίνει αυτός ο γάμος που τόσο μας εξέπληξε αυτήν τη χρονιά και η αλήθεια είναι πως δεν αργεί και πάρα πολύ αφού ο Νοέμβριος απέχει μόλις επτά μήνες -οι οποίοι θα περάσουν νερό-. Και φτάνουμε στο σήμερα και στη νέα εξέλιξη αυτού το γάμου, την οποία ίσως και να μην περίμενες.

Ίσως πάλι να το είχες κάπου στην άκρη του μυαλού σου, όπως και να ‘χει όμως, είναι και αυτό μία έκπληξη. Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες πληροφορίες η Paris Hilton και ο Chris Zylka πριν τον γάμο πρόκειται να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο διασφαλίζει την περιουσία της διάσημης κληρονόμου.

«Λοιπόν, οποιοσδήποτε άντρας είναι έτοιμος να παντρευτεί μια πολύ εύπορη και καλά εδραιωμένη γυναίκα δεν θα ήταν «κύριο» αν δεν υπέγραφε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο πρώτα. Οπότε ναι, φυσικά και θα υπογράψουμε ένα», δήλωσε ο Chris στο TMZ. Η Paris βέβαια τον πείραξε, λέγοντας, πως δεν χρειάζονται, αφού θα μείνουν για πάντα μαζί. Ωστόσο σίγουρα θα θέλει να διασφαλίσει την περιουσία της και αυτό ακριβώς θα κάνει.

Και αφού λύθηκε και αυτό αναμένουμε νεότερα, για τον πιο απρόσμενο γάμο της χρονιάς.

Διάβασε ακόμη:

O γάμος-έκπληξη της χρονιάς έχει τελική ημερομηνία