Συλλέξαμε τα πιο σημαντικά στοιχεία για το γαμήλιο φόρεμα της Meghan Markle και σας τα παρουσιάζουμε

Πατουχέα Μαριάννα
Συλλέξαμε τα πιο σημαντικά στοιχεία για το γαμήλιο φόρεμα της Meghan Markle και σας τα παρουσιάζουμε

Τι θα φορέσει τελικά;

Όπως έχουμε πει, η όμορφη Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύονται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Windsor στις 19 Μαΐου και το κέντρο της προσοχής μας βρίσκεται γύρω από το τι θα επιλέξει τελικά να φορέσει η επικείμενη Πριγκίπισσα. Αν και δε μπορούμε να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα μέχρι να βγει από το βασιλικό αυτοκίνητο, εδώ έχουμε συγκεντρώσει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πολύ σημαντική βασιλική στιγμή.

1. Δύο φορέματα για την μεγάλη μέρα

Κατά πάσα πιθανότητα, η διάσημη ηθοποιός θα φορέσει δύο και όχι ένα φόρεμα την ημέρα του γάμου της. Το ένα στην επίσημη τελετή και το άλλο στη γαμήλιο δεξίωση. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο γάμος θα έχει παρόμοια δομή με αυτή που είχε της Kate και του William.

2. Έχει ήδη επιλέξει τον σχεδιαστή

Πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη επιλεχθεί ο σχεδιαστής για το πιο πολυαναμενόμενο φόρεμα της χρονιάς γεγονός που δε μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Αν σκεφτείς ότι η Meghan ετοιμάζει ένα custom-made φόρεμα (μπορεί και δύο) δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ξεκινήσει τις πρόβες ενάμιση μήνα πριν.

3. Οι πιο αναμενόμενοι σχεδιαστές

Δεδομένου ότι τους έχει επιλέξει και στο παρελθόν για σημαντικές της εμφανίσεις, το πιο πιθανό είναι να (έχει) διαλέξει ανάμεσα στους Ralph & Russo που επέλεξε για το φόρεμα των αρραβώνων της, Roland Mouret που διατηρούν μακροχρόνια φιλία και Alexander McQueen που σχεδίασε και το φόρεμα της Kate.

4. Η Beckham έφαγε Χ

Μετά από μια πρόσφατη εμφάνιση της Meghan με παλτό της Victoria Beckham, φήμες την ήθελαν να επιλέγει την ίδια σχεδιάστρια και για το γαμήλιό της φόρεμα κάτι που δεν ισχύει. Η ίδια η Beckham δήλωσε ότι η επικείμενη Πριγκίπισσα έλαμψε μέσα στο νέο της παλτό αλλά δεν της έχει ζητήσει να σχεδιάσουν μαζί το φόρεμα της.

5. Σίγουρα ρομαντικό

Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε η Meghan δύο χρόνια πριν σε πασίγνωστο περιοδικό «Επειδή έχω την πολυτέλεια να φοράω καθημερινά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καταπληκτικά και λαμπερά κομμάτια για τον γάμο μου θα ήθελα κάτι πιο ήσυχο και ρομαντικό».

Για να δούμε τι θα επιλέξει τελικά..

Δείτε ακόμα:

Δε θα πιστέψεις πόσα άτομα είναι σε λίστα αναμονής για να αποκτήσουν το jean της Meghan Markle

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο