Δε θα πιστέψεις πόσα άτομα είναι σε λίστα αναμονής για να αποκτήσουν το jean της Meghan Markle

Δε θα πιστέψεις πόσα άτομα είναι σε λίστα αναμονής για να αποκτήσουν το jean της Meghan Markle

To denim brand «Mother» τρίβει τα χέρια του από αυτή την απρόσμενη επιτυχία.

Ακόμα και πριν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και ανακοινώθηκε επίσημα ο γάμος της Meghan Markle με τον Πρίγκιπα Harry, την εποχή δηλαδή που έκαναν απλώς μερικές κοινές εμφανίσεις, το περίφημο «Markle effect», σε ό,τι αφορά τα θέματα μόδας, ήταν ισχυρό.

GettyImages 853710024
prince harry meghan markle relationship 1

Τι είναι το «Markle effect»; Θα δώσουμε ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ας πούμε, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε εμφανιστεί με λευκό πουκάμισο, skinny jean και pointy flats. Οι αναζητήσεις στο Google για το brand του παντελονιού που είχε επιλέξει –αν θυμάσαι ήταν το Mother- αυξήθηκαν κατά 60% εκείνη την εβδομάδα. Και την επομένη αυτής της εμφάνισης, η επισκεψιμότητα στο site του brand αυξήθηκε κατά 200%, ενώ οι πωλήσεις του συγκεκριμένου παντελονιού έκλεισαν 20% πάνω από τις αρχικές προβλέψεις.

Κάτι ανάλογο ονειρεύονται να τους συμβεί και τα υπόλοιπα brands του πλανήτη, όμως για να είμαστε δίκαιοι, «κόλλημα» με τα denim του Mother δεν έχει μόνο η Markle. Πρόκειται για κομμάτια άνετα, από μαλακά υφάσματα και πάρα πολύ κολακευτικές γραμμές για το γυναικείο σώμα που έχουν αγαπηθεί από πολλές fashionistas σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Μάλιστα, το αγαπημένο σχέδιο denim της Αμερικανής ηθοποιού, το «Love Gun», ξανακυκλοφόρησε πριν από 10 μέρες περίπου (16/3) και ήδη από την πρώτη κιόλας μέρα περισσότερα από 400 fashion girls ανά τον κόσμο βρέθηκαν στη λίστα αναμονής για να το αποκτήσουν. Για αυτό, αν θες και εσύ να τα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου, θα πρέπει να βιαστείς. Και φυσικά να κάνεις και τις οικονομίες σου, αφού το συγκεκριμένο κοστίζει περίπου στις 350 Ευρώ.
Δες επίσης: H Emily Ratajkowski φαίνεται πως έχει αποκτήσει ένα νέο αγαπημένο fashion item