Είναι αυτή η πιο sexy φωτογραφία της Emily Ratajkowski;

Είναι αυτή η πιο sexy φωτογραφία της Emily Ratajkowski;

Η 26χρονη καλλονή άναψε φωτιές και πάλι

Η Emily Ratajkowski ξέρει πολύ καλά πως παίζεται αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και για μία ακόμη φορά μας έκανε να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Η Kim Kardashian έχει ξεκάθαρα μία ισχυρή αντίπαλο, όσον αφορά στις γυμνές και ημίγυμνες πόζες της στα social media και αυτό δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε με τίποτα.

Η 26χρονη νιόπαντρη καλλονή ποζάρει γυμνή στο Instagram με τόση άνεση, σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Και ίσως για εκείνη να είναι τελικά, αφού προτιμάει και νιώθει πιο άνετα χωρίς τα ρούχα της. Είναι όμως αυτή της η φωτογραφία, η πιο sexy από όλες όσες έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα;

Η Emily κοινοποίησε στο προσωπικό της account μία φωτογραφία, η οποία δεν ήταν τόσο προκλητική όσο οι υπόλοιπες, παρά το γεγονός πως υπήρχε γυμνό στοιχείο σε αυτή. Σε ασπρόμαυρο φόντο και καθισμένη στο πάτωμα, η Emily φορούσε μόνο το εσώρουχο της κι ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες, που αν μη τι άλλο έδινε μία πιο sexy νότα στην όλη εικόνα.

Η νεαρή star είχε κρύψει το στήθος της με το χέρι της και την στάση που καθόταν και ενώ δεν ήταν τόσο προκλητική όπως είπαμε παραπάνω, έβγαζε κάτι πολύ sexy και αισθησιακό.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η γυμνή αλήθεια της Emily Ratajkowski. Δες τη να ποζάρει φορώντας μόνο ένα ψάθινο καπέλο