Epic throwback! Η Μαριέττα Χρουσαλά μας δείχνει πως ήταν το κορμί της, δύο εβδομάδες μετά την γέννα

Epic throwback! Η Μαριέττα Χρουσαλά μας δείχνει πως ήταν το κορμί της, δύο εβδομάδες μετά την γέννα

Ναι, και όμως αυτό ακριβώς είναι το κορμί της

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν η Μαριέττα Χρουσαλά έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Λέοντα Πατίτσα και δεν χωράει αμφιβολία πως το πρώην μοντέλο διανύει πια την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Το νέο μέλος ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία, ενώ η φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ημέρες, στην οποία θήλαζε τον γιο της, έγινε viral σε χρόνο dt.

Λίγο πιο μετά την είδαμε να κάνει ηλιοθεραπεία και να απολαμβάνει τον υπέροχο ήλιο στο Miami δίνοντας μας μία ιδέα για το πως είναι το κορμί της μετά την γέννα, ωστόσο ήταν ξαπλωμένη και δεν είχαμε την ευκαιρία να το δούμε κανονικά. Η τελευταία της φωτογραφία στο Instagram όμως, μας έλυσε όποια απορία ή αμφιβολία είχαμε για το υπέροχο κορμί της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε μία throwback φωτογραφία της μόλις δύο εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της και μείναμε να την κοιτάμε με ανοιχτό το στόμα. Είναι αλήθεια βέβαια πως το πρώην μοντέλο δεν είχε πάρει και πάρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της αυτή, ωστόσο το κορμί της ήταν πραγματικά απίστευτο. Μοιάζει σα να μην ήταν έγκυος ποτέ.

Επιπλέον κάπου εδώ να σου θυμίσουμε πως η star είναι μαμά τριών παιδιών και έχει αυτό ακριβώς το κορμί. Όχι, πως θέλουμε να σε κάνουμε να νιώσεις άσχημα, αλλά σε λιγότερο από δύο μήνες το καλοκαίρι θα ‘ναι εδώ και σίγουρα δεν θες να σε βρει απροετοίμαστη.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Mαριέττα Χρουσαλά: Δύο μήνες μετά τη γέννα μας δείχνει το κορμί της με μαγιό

Έλιωσε το Instagram: Η πρώτη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά ενώ θηλάζει το δύο μηνών μωράκι της