Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την απίστευτη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τον νεογέννητο γιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την απίστευτη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τον νεογέννητο γιο της

Έχεις δει τίποτα πιο γλυκό;

Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς η Δούκισσα Νομικού έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον μικρό Σάββα. Τον γιο της και καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η όμορφη παρουσιάστρια όπως μας είπε πριν από μερικές ημέρες μέσα από τα stories της βρίσκεται στον Παράδεισο κι έχουμε κάθε λόγο να την πιστέψουμε.

Πριν από λίγα λεπτά έγινε αυτό που περιμέναμε από την στιγμή που γέννησε. Η Δούκισσα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της και είναι ίσως ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα. Ο μικρός Σάββας κρατάει το δάχτυλο του μπαμπά του και η Δούκισσα λιώνει -εντάξει κι εμείς μαζί της-.

«Κι όμως, δεν είναι ψέμα! Οι δυο άντρες της ζωής μου! ❤️ Καλό μήνα ?#firstofapril
Πριν μια εβδομάδα ξαναγεννήθηκα μαζί με τον γιο μου! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος ως υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, γρήγορα και ανώδυνα, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που μου έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την ενέργεια σας ❤️», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της και τα likes έπεσαν βροχή.

Παρατήρησες πως στην φωτογραφία φαίνεται ελάχιστα και το προσωπάκι του; Είμαστε σίγουρες πως είναι ένας γλύκας!

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Συμβαίνει τώρα: Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πρώτο της post στο Instagram