Αυτήν τη φορά το παράκανε: Η κίνηση της Kylie Jenner που θα συζητηθεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτήν τη φορά το παράκανε: Η κίνηση της Kylie Jenner που θα συζητηθεί

Σκέφτεσαι μήπως τι μπορεί να έκανε;

Η Kylie Jenner πριν από ακριβώς δύο μήνες έγινε μανούλα και η μικρή Stormi είναι ήδη ένα ακόμη από τα διάσημα παιδάκια της showbiz. Η νεαρή reality star ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες μαζί της και δεν μπορούμε να κρύψουμε το πόσο μας αρέσει κάθε φορά που τις βλέπουμε μαζί. Στις τελευταίες φωτογραφίες μάλιστα, σιγουρευτήκαμε πως η Stormi είναι ίδια η μαμά της και πως σίγουρα όταν μεγαλώσει θα γίνει ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι.

Θα θυμάσαι ωστόσο πως όταν γεννήθηκε η Stormi η Kylie είχε πει -και ήταν και αρκετά επίμονη σε αυτό- πως δεν θα χρειαστεί να προσλάβει babysitter για την κόρη της, και πως θα αναλάβει μόνη της το όλο θέμα. Φαίνεται όμως πως το να είσαι νέα μαμά -και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία- δεν είναι και εύκολη υπόθεση κι έτσι η 20χρονη star έχει στρέψει αλλού την προσοχή της για λίγη βοήθεια. Και πίστεψε μας τώρα έχει αρκετή.

Όσο περίεργο, απίστευτο, υπερβολικό και αν σου φαίνεται, η Kylie έχει ένα team από τέσσερις babysitter. Σύμφωνα με πληροφορίες του Life & Style η Kylie έχει προσλάβει τέσσερις babysitter, τις οποίες χρησιμοποιεί με την μορφή βαρδιών. Ενώ έχει και την δική της μαμά και τις αδερφές της που μπορούν να τη βοηθήσουν, η 20χρονη θέλει πραγματικά όλη τη βοήθεια που μπορεί να λάβει από όπου και αν προέρχεται αυτή.

Σαν πρωτάρα μαμά η Kylie δεν είναι σίγουρη για πολλά πράγματα. Οπότε θέλει να επιβεβαιώσει πως η Stormi θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αν το δεις από αυτήν την άποψη δεν ακούγεται και ιδιαίτερα παράλογο, ωστόσο τέσσερις babysitter σίγουρα είναι πολλές.

Διάβασε ακόμη:

#SummerGoals:Το καλοκαίρι πλησιάζει & εσύ πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτήν τη φωτό της Kylie Jenner