Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παντρεύτηκαν κρυφά; Τι εννοείς;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παντρεύτηκαν κρυφά; Τι εννοείς;

Πρόκειται για κάποιο αστείο;

Για τις 19 Μαΐου έχει οριστεί ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor και όλοι περιμένουμε πως και πως την μεγάλη αυτή μέρα. Τι εννοείς όμως όταν λες, πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στο Las Vegas; Πρόκειται για κάποιο αστείο ή συνέβη πραγματικά κάτι τέτοιο;

Δημοσιεύματα και φωτογραφίες κυκλοφορούν από χθες που θέλουν την Αμερικανίδα ηθοποιό και τον πρίγκιπα να έχουν παντρευτεί κρυφά στο Las Vegas. Και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι κάτι ασήμαντο ή που περνάει απαρατήρητο. Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες από τις χθεσινές εφημερίδες της πόλης, οι οποίες είχαν πρωτοσέλιδο τον γάμο του ζευγαριού.

Μην ταράζεσαι και μην συγχίζεσαι γιατί είναι πράγματι ένα αστείο -κακόγουστο θα προσθέταμε εμείς- που σκαρφίστηκαν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να «γιορτάσουν» την Πρωταπριλιά. Ναι, όλα τα μέσα ήθελαν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί στο Las Vegas σε μία μυστική τελετή η οποία διήρκησε περίπου ένα τέταρτο. Και αν μας ρωτάς ήταν αρκετά πειστικό αφού οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έμοιαζαν να φωτογραφίζουν τον Harry και τη Meghan.

Αν δεν εστίαζες στις φωτογραφίες και δεν θυμόσουν πως εχθές ήταν Πρωταπριλιά θα πίστευες σίγουρα πως η είδηση αυτή ήταν αληθινή και για να είμαστε ειλικρινείς το ίδιο θα κάναμε κι εμείς. Τελικά ήταν απλά μία φάρσα, η οποία όμως μας έκανε κάπως να καρδιοχτυπήσουμε.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery και θα καταλάβεις τον λόγο.

Διάβασε ακόμη:

Συλλέξαμε τα πιο σημαντικά στοιχεία για το γαμήλιο φόρεμα της Meghan Markle και σας τα παρουσιάζουμε