Τι σώμα! Δεν θα πιστέψεις ποιανού σύντροφος είναι αυτό το hot κορίτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι σώμα! Δεν θα πιστέψεις ποιανού σύντροφος είναι αυτό το hot κορίτσι

Νέο ζευγάρι στο Hollywood

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να ακολουθήσει διαφορετική πορεία στη ζωή. Εννέα χρόνια ήταν μαζί παντρεμένοι οι δύο stars και όπως αντιλαμβάνεσαι είχαμε σοκαριστεί αρκετά.

Ο χωρισμός τους εγινε γνωστός έναν μήνα μετά τον χωρισμό Angelina Jolie - Brad Pitt και αυτό ομολογουμένως ήταν αρκετο για να τραβήξει το ενδιαφέρον μας. Δύο περίπου χρόνια μετά κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει στην ζωή του και παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Ο λόγος για τον Tobey Maguire και την Jennifer Meyer, οι οποίοι υπήρξαν ένα αρκετά αγαπητό ζευγάρι. Ο 42χρονος ηθοποιός ωστόσο φαίνεται πως πια δεν είναι μόνος και αυτό είναι μια είδηση όπως καταλαβαίνεις. Ο SpiderMan που όλοι αγαπήσαμε έχει -μάλλον- καινούργια σύντροφο και δεν φαντάζεσαι πόσο sexy είναι.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τα στοιχεία της εν λόγω δεσποινίδας, οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκαν όμως μας είπαν πολλά. Οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν από το γυμναστήριο και η αλήθεια είναι πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τους κοιλιακούς της.

Έχει άψογο κορμί και αυτό οφείλεις να το παραδεχτείς. Μέχρι λοιπόν να μάθουμε περισσότερα για εκείνη απλά χάζεψε το κορμί της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ε όχι και χωρισμένοι: Το διάσημο ζευγάρι διαψεύδει τις φήμες με αυτή την εμφάνιση