Η Μαρίνα Ασλάνογλου φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο γιο της και είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο γιο της και είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Μα δεν είναι υπέροχη;

Πέρασαν κιόλας τρεις εβδομάδες από τότε που η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγος της, Δημοσθένης Πέππας έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησε το διάσημο ζευγάρι και έκτοτε και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Κάτι πολύ λογικό και φυσιολογικό, αν μας ρωτάς δηλαδή, αφού το να γίνεσαι γονιός είναι ίσως το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορείς να νιώσεις.

Μία ημέρα μετά την γέννηση του γιου της, η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε ανεβάσει στο προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία με τα πατουσάκια του γιου της, αποκαλύπτοντας μας παράλληλα και το όνομα του. Και αν εκείνη την χαρακτήρισες τρυφερή και υπέροχη φωτογραφία, τότε αυτήν που κοινοποίησε η ηθοποιός πριν από μερικές ώρες θα την λατρέψεις.

marina aslanoglou official 28753191 163491927686639 4509668742577258496 n

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, ανέβασε μία selfie της, στην οποία φαίνεται -μισός αλλά φαίνεται- και ο νεογέννητος γιος της και είναι αλήθεια ότι πιο όμορφο και γλυκό μπορείς να δεις αυτήν τη στιγμή στα social media.

«New love in town», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της η όμορφη ηθοποιός, με τις ευχές και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δες την φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ρούλα Ρέβη: Γράφει για τα παιδιά της και τον Τότσικα και γίνεται... viral