Η Selena Gomez αν και έχει πάρει κάποια κιλά, κυκλοφορεί με εφαρμοστό κολάν και αποκαλυπτικό μπούστο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez αν και έχει πάρει κάποια κιλά, κυκλοφορεί με εφαρμοστό κολάν και αποκαλυπτικό μπούστο

Και έδειχνε πολύ sexy

Μπορεί η Selena Gomez εδώ και –περίπου- έναν μήνα να είναι χωρισμένη και πάλι με τον Justin Bieber, όμως ούτε τα έχει βάψει μαύρα, ούτε φαίνεται να την έχει πάρει από κάτω και να βιώνει μία άσχημη κατάσταση. Αντιθέτως, η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει κανονικά τη ζωή της και κάνει ό,τι ακριβώς έκανε και πριν χωρίσει με τον Justin.

Βγαίνει, απολαμβάνει τη ζωή της, κάνει την γυμναστική της και δείχνει και αρκετά ανανεωμένη. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό People ο Justin Bieber έχει πει πως του λείπει πολύ η Selena και είμαστε σίγουρες πως δεν θα τον αφήσει έτσι τον χωρισμό αυτόν. Η 25χρονη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Los Angeles να φεύγει από το μάθημα pilates που είχε και αυτήν την εμφάνιση πρέπει να την δεις.


https://www.instagram.com/p/BhJYUa5hx0N

Και γιατί σου το λέμε αυτό; Γιατί μπορεί η Selena το τελευταίο διάστημα να πήρε κάποια παραπάνω κιλά, δεν δίστασε όμως να φορέσει εφαρμοστό κολάν και ένα αποκαλυπτικό κορμάκι και να κυκλοφορήσει έξω στους δρόμους τους Los Angeles. Το κολάν τόνιζε τα ιδιαίτερα γεμάτα μπουτάκια της, ωστόσο εμάς μας άρεσε πολύ.


https://www.instagram.com/p/BhJOE8rg1Vs


https://www.instagram.com/p/BhH7wZ1gBkk

Μας άρεσε που το τόλμησε, μας άρεσε που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της και που δεν τη νοιάζει οποιοδήποτε σχόλιο body shaming μπορεί να της έκαναν. Απ’ ό,τι έχουμε παρατηρήσει η νεαρή star παίρνει και χάνει πολύ εύκολα βάρος, οπότε δεν μπορούμε και να της προσάψουμε κάτι.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί στην πασχαλινή λειτουργία δεν κέρδισε τα βλέμματα η Kate Middleton αλλά η πριγκίπισσα Ευγενία;