Kendall εσύ; Οι φήμες περί πλαστικής επέμβασης και η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kendall εσύ; Οι φήμες περί πλαστικής επέμβασης και η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Ή μήπως είναι απλά ένα ακόμη κακό photoshop;

Η Kendall Jenner είναι ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Kardashian, οπότε καταλαβαίνεις πως ό,τι και αν κάνει –τόσο στην επαγγελματική της ζωή, όσο και στην προσωπική- όχι μόνο μαθεύεται σε χρόνο dt, αλλά είναι και απολύτως αποδεκτό. Οι τελευταίες φήμες την θέλουν να έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο της και μάλλον θα το πιστέψουμε.

Και θα το πιστέψουμε γιατί έχουμε μία φωτογραφία της, στην οποία δείχνει απίστευτα διαφορετική από την Kendall που όλοι ξέραμε μέχρι σήμερα. Την φωτογραφία για την οποία μιλάμε και στην οποία φαίνεται πως η 22χρονη καλλονή έχει κάνει κάτι στο πρόσωπο της, ανέβασε στο Instagram η hairstylist τους, Jen Atkins.

Όσοι είδαν την φωτογραφία της είπαν ακριβώς αυτό το πράγμα και μόλις την είδαμε κι εμείς καταλάβαμε αμέσως το γιατί. Στην εν λόγω φωτογραφία λοιπόν η Kendall φαίνεται με πολύ πιο γεμάτα ζυγωματικά και πολύ πιο γεμάτα χείλη. «Αυτό το πρόσωπο είναι πολύ περίεργο» σχολίασε ένας από τους fans στο post της Jen. Και δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου μαζί του.

Kendall είσαι πραγματικά αγνώριστη!

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Margot Robbie: Ο μικρός της αδερφός τη συναγωνίζεται άνετα σε γοητεία