Τα τρυφερά τετ-α-τετ του διάσημου ζευγαριού δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα τρυφερά τετ-α-τετ του διάσημου ζευγαριού δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη

Και το αγαπάμε πολύ το ζευγάρι αυτό

Οι χωρισμοί το τελευταίο διάστημα στο Hollywood μας έχουν στεναχωρήσει αρκετά είναι η αλήθεια. Με τελευταίο και πιο σοκαριστικό, αυτόν του Channing Tatum και της Jenna Dewan που έγινε κάτω από τη μύτη μας, τίποτα δεν θα μας φαίνεται απίστευτο και ακατόρθωτο από εδώ και πέρα.

Ευτυχώς όμως, έχουμε και μερικά ζευγάρια που αγαπιούνται πραγματικά –ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε- και δεν διστάζουν να το δείξουν ακόμη και σε δημόσιο χώρο. Ο Michael Fassbender και η Alicia Vikander φαίνεται πως διανύουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος, καθώς χαλαρώνουν στο Puerto Vallarta του Μεξικό.

Η 29χρονη ηθοποιός και ο κούκλος Ιρλανδός σύζυγος της, εθεάθησαν σε τρυφερά τετ-α-τετ και το καυτό φιλί που αντάλλαξαν στην παραλία ήταν αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Οι δύο stars φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε μία περιοχή, νότια των συνόρων του Μεξικό. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε κρυφά τον Οκτώβρη του 2017, φαίνεται πως είναι ακόμη πολύ ερωτευμένο και αυτό μας απέδειξε και μέσα από τις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε.

Ελπίζουμε να μην ακούσουμε για κάποιον χωρισμό στο επόμενο διάστημα, γιατί σίγουρα δεν θα το αντέξουμε.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender είναι το απόλυτο #couplegoals σε αυτήν τη σπάνια εμφάνιση