Surprise! Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Surprise! Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Έμεινες άφωνη έτσι;

Ναι, το έχουμε ξαναπεί, το Hollywood είναι όλο εκπλήξεις και αυτή που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, ήταν ίσως η μεγαλύτερη αυτής της χρονιάς. Ίσως να σοκαριστήκαμε περισσότερο και από τότε που μάθαμε για τις εγκυμοσύνες στην οικογένεια Kardashian. Κι εδώ τώρα έχουμε μπροστά μας ίσως μία από τις μεγαλύτερες και πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες της σεζόν.

Η Kate Hudson, είναι έγκυος και δεν είναι ούτε αστείο, ούτε fake news. Είχαμε λίγο καιρό να τη δούμε είναι η αλήθεια, ωστόσο δεν έκανε και πολύ συχνές εμφανίσεις, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μας πέρασε από το μυαλό. Η 38χρονη ηθοποιός και ο σύντροφος της, Danny Fujikawa θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, η ίδια έχει ήδη δύο γιους, και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Είχε ειπωθεί και άλλες φορές στο παρελθόν, ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε η είδηση.

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το Instagram account της, από όπου είδαμε και για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Έκπληξη! Αν αναρωτιέστε γιατί είμαι απούσα από τα social media μου τον τελευταίο καιρό, είναι γιατί δεν ένιωσα ποτέ πιο χάλια και άρρωστη. Ήταν το πιο ενοχλητικό και κουραστικό τρίμηνο από όλες μου τις εγκυμοσύνες», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της.

Επιπλέον είναι διπλή χαρά, όχι μόνο γιατί είναι έγκυος, αλλά γιατί έγινε και αυτό που τόσο ήθελε. Η star περιμένει κοριτσάκι και την αποκάλυψη έκανε στο Instagram. Να της ζήσει λοιπόν.


https://www.instagram.com/p/BhPKzU8AMhT

Διάβασε ακόμη:

Οι 6 κανόνες της Kate Hudson για ένα υγιές και όμορφο σώμα