Survivor 2: 8 καρέ αποδεικνύουν πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι όντως... κούκλος! Ο Κεν...

Διονυσία Ζαπατίνα
Survivor 2: 8 καρέ αποδεικνύουν πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι όντως... κούκλος! Ο Κεν...

Πείτε μας αλήθεια, δεν μπορεί κι εσείς το έχετε σκεφτεί! 

Εμείς πάντως από την εποχή που έκοψε τις κατάξανθες μπούκλες του και απέκτησε το look που έχει ως και σήμερα, το είχαμε στο μυαλό μας. Και τώρα που έχει χάσει και όγκο συμμετέχοντας στο Survivor 2 το σιγουρέψαμε.

Το αν αρέσει ή όχι σε κάποιαν είναι καθαρά υποκειμενικό και θέμα προσωπικού γούστου. Αντικειμενικά όμως, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ένας ωραίος άντρας. Κούκλος, θα λέγαμε με άνεση! Σαν να βγήκε από σελίδες illustration περιοδικού ή στην συγκεκριμένη περίπτωση από το κουτί του Ken της Barbie!

NASOS KEN 51

Δεν είναι μόνο τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια. Είναι η γενικότερη εντύπωση που σου μένει όταν τον κοιτάς και "ψάχνεις" λίγο και το στιλ του. Ένα απλό scroll down στην προσωπική του σελίδα στο instagram φτάνει για να σου μπει η υποψία πως κάτι σου θυμίζει. Και ξαφνικά το μυαλό κάνει κλικ...

Ναι, είναι ίδιος ο Ken της Barbie! Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιαστής για να φτιάξει την κούκλα ή ο στιλίστας που προτείνει ανάλογα ντυσίματα για τις διαφορετικές εκδοχές. O Ken στο γυμναστήριο για παράδειγμα...

NASOS KEN 9

Να δεις που κάποιος από την εταιρία παιχνιδιών παρακολουθεί τη ζωή του Νάσου και την αντιγράφει. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν στο άμεσο μέλλον κυκλοφορήσει και κούκλα Ken Survivor. Έτσι, για να επιβεβαιώσουμε τη θεωρία μας. Μέχρι τότε απολαμβάνουμε τα 8 φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως ο Νάσος είναι όντως...κούκλος!