Το φωτογραφικό άλμπουμ του γιου της Chiara Ferragni

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γιου της Chiara Ferragni

O μικρούλης είναι ήδη star

Στις 19 Μαρτίου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ιταλό τραγουδιστή Fedez κι όλη η κοινότητα του Instagram έσπευσε να τους δώσει συγχαρητήρια αφού οι απανταχού fans της διάσημης fashion blogger αδημονούσαν για το ευχάριστο γεγονός.

Ο Λεοντσίνο, όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά η μαμά του, γεννήθηκε στο Los Angeles όπου μένουν μόνιμα οι γονείς του στο ολοκαίνουριο σπίτι που αγόρασε η Chiara πριν λίγους μήνες. Μία ημέρα μετά την γέννησή του η ευτυχισμένη μαμά πόσταρε στο Instagram την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία. Και έκτοτε, σε καθημερινή βάση, ο πολυπληθής λογαριασμός της με fashion posts έχει σχεδόν μεταμορφωθεί σε motherhood Instagram account.

O Λεοντσίνο, θηλάζει, κοιμάται, γελάει… Το ξανθό μωράκι έχει κλέψει την καρδιά της μαμάς του που το απαθανατίζει με κάθε ευκαιρία και δημοσιεύει τις φωτογραφίες του στα social media δίνοντας μεγάλη χαρά στους θαυμαστές της που τις χαρίζουν καθημερινά εκατομμύρια likes.

chiaraferragni 30087893 163292444382239 7543360085414641664 n

Πάρε κι εσύ μια γεύση από το φωτογραφικό άλμπουμ ενός από τα πιο διάσημα μωρά στο Hollywood! Σε ποιον πιστεύεις ότι μοιάζει;