Κι όμως βλέπεις καλά! Η 44χρονη star απολαμβάνει εξωτικές διακοπές και κυκλοφορεί topless

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως βλέπεις καλά! Η 44χρονη star απολαμβάνει εξωτικές διακοπές και κυκλοφορεί topless

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας

Εδώ και περίπου έναν μήνα το πρώην μοντέλο έχει έναν καινούργιο σύντροφο στη ζωή του και απ' ό,τι μας εχει δείξει και μέχρι στιγμής ζει τον απόλυτο έρωτα. Ήταν τέλη Μαρτίου όταν ο φακός την απαθανάτισε με τον κατά πολύ μικρότερο της νεαρό και μέχρι και αυτήν τη στιγμή μας έχουν χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα την είδαμε και σε πολύ τρυφερά τετ α τετ και δεν σου κρύβουμε πως ζηλέψαμε κάπως. Η τελευταία της εμφάνιση ωστόσο ήταν αυτή που μας οδήγησε στο να γράψουμε αυτές τις γραμμές.

Η Heidi Klum απολαμβάνει εξωτικές διακοπές στο Cabo San Lucas με τον σύντροφο της και απο τις φωτογραφίες που είδαμε δείχνει να περνάει πολύ ωραία και να νιώθει και σαν στο σπίτι της.

Ο λόγος που το λέμε αυτό δεν είναι άλλος από τις πολύ sexy και προκλητικές θα λέγαμε φωτογραφίες που είδαμε. Η 44χρονη καλλονή δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας και γι'αυτό αφέθηκε τελείως ελεύθερη, κυκλοφορώντας στο δωμάτιο όπου διέμενε, topless και μονο με το κάτω μέρος του μαγιό της.

4AF7412E00000578 0 image a 78 1523239479921

Ωστόσο δεν έχουμε τίποτα αρνητικό να σχολιάσουμε γι' αυτήν της την εμφάνιση και στο σημα της βάζουμε ένα μεγάλο 10 με τόνο.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.