10+1 celebrities που τόλμησαν να φωτογραφηθούν αμακιγιάριστες

Πατουχέα Μαριάννα
10+1 celebrities που τόλμησαν να φωτογραφηθούν αμακιγιάριστες

Το natural look στα καλύτερά του

Τις περισσότερες φορές εμφανίζονται απαστράπτουσες, υπερφυσικά όμορφες και εξωπραγματικά αψεγάδιαστες. Τι γίνεται, όμως, όταν οι ίδιες ανεβάζουν αμακιγιάριστες φωτογραφίες τους;

Ναι, πέραν του ότι είναι μια μικρή εσωτερική νίκη να βλέπεις ότι οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου έχουν κι αυτές άσχημες μέρες και ατέλειες, είναι κάπως καθησυχαστικό να αντιλαμβάνεσαι ότι τα μεγαλύτερα πρότυπα ομορφιάς παγκοσμίως δεν είναι και τόσο «τέλεια» όσο νομίζουμε ότι είναι.

Ας ξεκινήσουμε με τις αδερφές Bella και Gigi Hadid που αποτελούν δύο από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της φετινής χρονιάς. Οι αμακιγιάριστες selfie τους αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και αποδεικνύουν την φυσική ομορφιά της νεότητάς τους. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για την αγαπημένη μας Beyoncé, της οποίας οι «πειραγμένες» δημοσιεύσεις απέχουν –λίγο- από την αμακιγιάριστη πραγματικότητα.

gigi hadid

Η ανάρτηση-έκπληξη ήρθε από την Tyra Banks. Η 44χρονη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας θέλησε όπως χαρακτηριστικά είπε να δείξει στους followers της τον πραγματικό της εαυτό παρότι ήθελε σαν τρελή να καλύψει τους μαύρους της κύκλους.

Από την άλλη, η καλλίγραμμη Gisele δημοσίευσε μια φωτογραφία της που δεν απείχε καθόλου από την πραγματικότητα. Λαμπερή, όμορφη και ήρεμη ακόμα και αμακιγιάριστη είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Η μικρότερη της, βέβαια, Rihanna δεν ήταν εξίσου όμορφη σε αντίστοιχη φωτογραφία που ανέβασε. Μπορεί τα μάτια της 30χρονης τραγουδίστριας να παραμένουν σαγηνευτικά, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, όμως, δεν είναι και τόσο.. τόσο συμμετρικά.

Τις υπόλοιπες τολμηρές κυρίες τις αφήνουμε στην δική σου κρίση..