Η star μόλις αποκάλυψε χωρίς να το θέλει το φύλο του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star μόλις αποκάλυψε χωρίς να το θέλει το φύλο του μωρού της

Και ο αρραβωνιαστικός της είναι σίγουρα πολύ χαρούμενος

Πριν από λίγο καιρό η star αποκάλυψε, πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και όπως καταλαβαίνεις το διάσημο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί το σκάνδαλο που κυκλοφόρησε με τον πατέρα του συζύγου της να «μαύρισε» για λίγο την χαρά αυτή του ζευγαριού, όμως μετά και την αποκάλυψη του φύλου του μωρού, όλα έγιναν και πάλι όπως πριν.

Η Vogue Williams βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή RTE One's Cutting Edge και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της αποκάλυψε κατά λάθος και το φύλο του μωρού της. Το Ιρλανδό μοντέλο μίλησε για όλα και μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στο πως τα βγάζει πέρα με την εγκυμοσύνη της. Η 32χρονη star είπε πως δεν τρώει ακόμη για δύο άτομα και πως το μωράκι της είναι στο μέγεθος από ένα τοματίνι.

Και σε αυτό το σημείο ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν το μωράκι της είναι χαρούμενο που είναι τώρα στην τηλεόραση, με τη Vogue Williams να απαντά άθελα της φυσικά, πως ο μικρός της είναι πολύ χαρούμενος. Όπως καταλαβαίνεις ο Spencer Matthews είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που θα αποκτήσει αγοράκι. Ε, και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα είναι η αλήθεια.

Διάβασε ακόμη:

Το δαχτυλίδι αρραβώνων αυτού του μοντέλου κοστίζει 160.000 Ευρώ!