Αγνώριστος: Σίγουρα δεν πρόκειται να βρεις ποιος διάσημος ηθοποιός είναι αυτός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αγνώριστος: Σίγουρα δεν πρόκειται να βρεις ποιος διάσημος ηθοποιός είναι αυτός

Πάει σε κάποιον το μυαλό σου;

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει και μας εντυπωσιάζει πολύ στον κόσμο του Hollywood, αυτό είναι οι μεταμφιέσεις που κάνουν κατά καιρούς οι ηθοποιοί, προκειμένου να ανταποκριθούν σε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο που τους δίνεται. Και αυτό ακριβώς συνέβη και αυτήν τη φορά, με τον διάσημο ηθοποιό που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία, ο οποίος σίγουρα είναι αρκετά αγνώριστος από την κανονική του μορφή. Αν μπορούμε να σου δώσουμε ένα hint πάντως,αρκεί να σου πούμε πως είναι ένα πολύ sexy και hot αγόρι. Εντάξει, μπορεί να μην βοήθησε και πολύ αυτό, όμως αλήθεια θα εκπλαγείς μόλις μάθεις ποιος είναι.

Ο 40χρονος ηθοποιός όπως ίσως να κατάλαβες, υποδύεται τον Al Capone στη νέα ταινία Chasing Fonzo που θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους. Για τον εν λόγω ρόλο, ο star αναγκάστηκε να ξυρίσει όλο του το κεφάλι, αλλά και να αλλάξει πολύ περισσότερο ακόμη από αυτό. Ο Tom Hardy λοιπόν, ναι αυτός κρύβεται πίσω από αυτήν τη φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό του account στο Instagram αυτές τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η αλήθεια είναι πως είναι πραγματικά αγνώριστος.

Με βεβαιότητα σου λέμε, πως αν δεν βλέπαμε το όνομα στη φωτογραφία ακόμη θα ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός. Όντας ο πιο τρομακτικός γκάνγκστερ της Αμερικής, η ταινία του Josh Trunk, θα παρουσιάσει τον Al Capone στην ηλικία των 47 ετών, ο οποίος μάχεται με την άνοια. Αν μη τι άλλο θα είναι μία ενδιαφέρουσα ταινία και περιμένουμε πως και πως για να τη δούμε.

Δες κι άλλες φωτογραφίες του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Υπόθεση Khloe Kardashian: Η πέτρα του σκανδάλου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος από τον Tristan