Mήπως το σκάνδαλο Khloe είναι ένα ψέμα; Οι νέες φήμες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Πατουχέα Μαριάννα
Mήπως το σκάνδαλο Khloe είναι ένα ψέμα; Οι νέες φήμες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες για την οικογένεια Kardashian.

Από τη μια το σκάνδαλο μεγατόνων που θέλει την Khloe απατημένη σύζυγο, από την άλλη οι σοκαριστικές δηλώσεις της πέτρας του σκανδάλου περί εγκυμοσύνης αλλά και τα χαρμόσυνα χθεσινά γεννητούρια έχουν φέρει για άλλη μια φορά την οικογένεια Kardashian στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Σαν βόμβα έσκασε, όμως, σήμερα μια φήμη που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έρχεται να ταράξει τα νερά πάνω που πήγαν να ηρεμήσουν λίγο μετά την γέννηση της νέας Kardashian. Μήπως όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα από την πανούργα Kris Jenner;

Ναι, ναι κι εμείς με το στόμα ανοιχτό μείναμε στην ιδέα ότι μπορεί το σκάνδαλο που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο να μην ήρθε τυχαία τώρα στο φως. Είναι άραγε η Kris πίσω από αυτό;

Βέβαια, πριν σπείρουμε το κακό, εμείς οφείλουμε να σου πούμε ότι φίλη της οικογένειας Kardashian και συγκεκριμένα η Lisa Stanley διαψεύδει κατηγορηματικά όσα λέγονται και υποστηρίζει ότι η οικογένεια «είναι συντετριμμένη απ’ όσα ζει».

Επιπλέον μας ανέφερε ότι «η Kris δε θα έκανε ποτέ κάτι που θα έβλαπτε την κόρη πόσο μάλλον τώρα που ήταν έτοιμη να γεννήσει. Σε κάθε απρόοπτο που τους συμβαίνει, όπου κι αν βρίσκονται διεξάγουν τηλεφωνικά οικογενειακά συμβούλια και συναποφασίζουν πως θα το χειριστούν».

Δες ακόμα:

Υπόθεση Khloe Kardashian: Η πέτρα του σκανδάλου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος από τον Tristan

Η πρώτη αντίδραση της Khloe Kardashian μετά το σκάνδαλο του συντρόφου της