Η throwback φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού και η υπόσχεση στον γιο της

Η throwback φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού και η υπόσχεση στον γιο της

Είναι πια ευτυχισμένη μανούλα

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι γεγονός πως έχουμε χάσει τη Δούκισσα Νομικού από τα social media και αυτό μας έχει στοιχίσει αρκετά. Δεν της κρατάμε κακία όμως, αφού ο λόγος για τον οποίο έχει «αποσυρθεί» αν μπορούμε να το πούμε έτσι, είναι από τους πιο σημαντικούς στη ζωή μιας γυναίκας.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και από τότε μπορούμε να σου πούμε με κάθε βεβαιότητα, πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έχουμε ήδη δει την πρώτη φωτογραφία του μονάκριβου γιου της, όμως μία μόνο φωτογραφία ποτέ δεν είναι αρκετή. Ωστόσο θα περιμένουμε την επόμενη χωρίς να γκρινιάζουμε.

Η όμορφη παρουσιάστρια σήμερα όμως κοινοποίησε μία πολύ τρυφερή και γλυκιά φωτογραφία της, στην οποία μάλιστα έγραψε και μία υπόσχεση ας πούμε. Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε μία ημέρα πριν εκείνη γεννήσει και η Δούκισσα έγραψε στη λεζάντα αυτής: «Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε η μανούλα μου... στις 24 Μαρτίου❤️ Την επόμενη φορά που θα ξαναπάμε βόλτα στη θάλασσα θα υπάρχει κ κάποιος άλλος στην παρέα μας! ???
#babyS #happymom
#happyface #beautifulgreece #Greece #summerlover #sealover ??».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω:

Διάβασε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει πώς χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης